never say never


Ligger i sängen och latar mig med bikini under tröjan.. Är så jävla trött! Åkte aldrig till skåne med mamma och pappa. Har ístället badat väldigt mycket. Först åkte jag till blåsut med Linnea och hennes familj, idag igen! Sen så badade jag och Linnea här nere vid hitorpsbadet, sen så gick vi hem och gick ner dit igen och hade det trevligt! Sen skulle jag bada med Angelica och bara snacka med henne, men det hände en sak så vi kunde inte bada men vi satt och snacka om allt och inget. Det var längesen jag träffade bruden! 

Nu ska jag ta en dusch så jag piggnar till litegrann.  

svettas ihjäl.

Idag har jag badat och spelat in film. Nåt mer ni vll veta? Badade först med Linnea och hennes familj vid blåsut, åkte hem och badade här vid hitorpsbadet med Linnea sen. Vid klockan sex åkte jag och Linnea ner till Lågpris Magasinet och var vid tunneln där jag var med i en scen av en film. Jag blev mobbad..Var tre/fyra stycken som stog runt mig och kastade min väska. I filmen blev jag mobbad för de som inte förstog det. Nu ska jag hitta film någonstans och ligga och lata mig,förtjänar det. Är så jävla trött och har ont i benen. Godnatt.

varm dator

Godmorgon! Vaknade av mamma idag igen, suck. Igår kollade jag på Letters to Juliet somsagt, och om ni inte har sett den så gör det! Först var den lite dryg och sådär (tyckte jag) sen så blev det bättre och jag dog. Idag ska jag inte göra mycket alls, tyvärr. Orkar inte sitta hemma och dryga nu, men har inget att göra. Idag när jag åt frukost satt jag ute, och det gör jag nu med! Här med min laptop och ja, gör ingenting alls. Det är ju några på ön just nu.
När det är såhär varmt så är jag verkligen badsugen! Vill också städa ur lekstugan (ja, jag vet att det låter fel) så jag kan sova dör, men jag sover inte där själv och jag vill inte städa ur den själv, hihi. Inte för att jag är lat eller något.

Har nyss hängt upp lite tvätt och nu skla jag ge hunden mat. Hörs.

bad

För någon timme sedan så var jag och sprang med mamma och David, det var nog den roligaste i hela mitt liv. Först kommer det en broms och är vid mig och mamma, David är längre fram och den flyger mot honom. Han springer som en galning och stampar i marken osv, jag och mamma garvade ihjäl oss. Sen så efter ett tag kommer det en ny och flyger efter mamma, hon gör samma sak och springer som fan och stampar. Jag dog ännu mer, jag kunde seriöst inte andas! Sen så dödar mamma bromsen eller ja "halvdödar" Sen så kommer det en geting och följer efter mamma, hon springer igen. Sen så flög den iväg och det kommer något annat äckligt djur och följer efter mamma, hon skriker och springer, den jaga henne enda till bilen. Det var långt också!

När vi kom hem så åt vi mat, sedan gick jag, mamma och Sammie ner till sjön och jag badade. Sen när jag kom hem tog jag en dusch och sen tog jag inpackning i håret som jag ska sköja ur i morgon. Igår kollade jag på Johan Falk istället för att kolla på Letters to Juliet så det får bli nu helt enkelt! Puss på er.


seriöööööst, jag saknar min ponny :(

sommar

Hej! Sitter här och svettas ihjäl, vill ner och bada nununu! Idag när jag var ute vid halvfem då tänkte jag "Dethär är livet, såhär ska det va. Svensk sommar, smultron, jordgubbar, blåbär, hallon. Jag älskar dethär"

Nej nu ska jag göra något. Bloggar mer senare.



boom

Hejhallå! Idag vaknade jag vid tjugo över åtta.. Jag vaknade av att mamma var i köket och typ slog i väggar? Nej det gjorde hon inte men det kändes så.  Idag tänker jag iallafall va liiiite social! Ska först gå ut med hunden, sätta igång maten och ja. Städade litegrann i mitt rum nu såhär på morgonen!


Som ni ser så har jag städat, var inte direkt fint innan.


u smile, i smile


Godkväll kära vänner! Jag ska snart kolla på Letters to Juliet och ja, det ska jag! Har den här nu. Idag har jag seriöst bara drygat..Imorgon så ska jag vara lite social på något sätt, hur vet jag inte än. Ska iaf inte sitta här hemma och lata mig. Ta vara på sommarlovet säger jag bara! Funderar på vilken dag jag ska ta om mitt hål i örat, hade två hål i höger öra men det växte igen för allt vart konstigt och jag var tvungen att ta bort örhänget. kanske kan jag göra det imorgon? Vi får se helt enkelt. Vi hörs.

Cash And Carry


Jag just nu. Jag är inte sådär röd det är bilden som gör skiten.

Igår kväll så kollade jag på "It's Complicated" För Letters to Juliet var borta. Kollade på ungefär halva och ska kolla klart resten idag, har dock sett den förr. Jag håller på att klia sönder mitt huvud så jag måste tvätt håret igen, suck. Som det var en annan gång också. Nu ska jag göra mig lite frukost sedan ta en liten promenad med hunden min.

ensam kvar men stark endå, livet var nog aldrig menat för oss två


Hejsan gott folk! Idag har jag bara chillat förutom att jag har sprungit. Vilket känns inte alls bra. Man känner sig bara fet och lat när man sitter hemma och går och småäter, det enda man gör är att sitta vid datorn, inte okej!

Nu ska jag iallafall ta en varm och skön dusch sedan sätta på "Letters to Juliet" Som jag inte kollade klart på senast.


Föresten så vill jag bara säga att jag ska resa till Skåneland på Torsdag då min pappa ska uppträda. Får själv välja men vi ska också åka och hälsa på min Faster och hennes hundar. Hon har valpar just nu så dom ska jag nog passa på att fota. Vi tar kanske med Sammie så hon får kolla på hans knöl som han har, som han även har börjat bita på. Orolig familj här! Jag bloggar mer imorgon mina kära vänner, statistiken gillas!


Dessa är valparna, ca 6 veckor gamla! http://svedjebackens.com/


grenade apor

Just nu sitter jag och lyssnar på "Grenade" Och äter salta apor (djungelvrål) Samtidigt som jag får ett utbrott. Har inte bloggat idag men har inget att blogga om. Ska nu spela på paf.. Haha nörd som jag är.


inte fastnar jag på bild heller, suck.


suuur malin

Har inte bloggat sådär jättemycket idag, eller ja ingenting alls nästan. Sitter nu och spelar på paf.com och försöker få tiden och gå. Nej, nu förlorade jag! :( Ska borsta tänderna sen sova. Godnatt.


Grattis mamma!


                       © Fotograf: Jag. - Olympus E-600 @ ISO400

Grattis mamma, din dag idag!

tatueriiing


                            © Fotograf: Jag. - Olympus E-600 @ ISO800

har tatuerat min bror i pannan men tindningspapper och sprit!

me


                               © Fotograf: Jag. - Olympus E-600 @ ISO800

Tog kort på mig själv idag när jag var i skogen, visst är jag busig?

Midsommar!


                                 © Fotograf: Jag. - Olympus E-600 @ ISO800
Jag gick ut i skogen ensam och gjorde det jag gillar allra mest, att fotografera. Det är hur mysigt som helst att bara gå ensam och ta kort. Det är nog det bästa jag vet. Eller nästan iallafall. Midsommar, med sina nära och kära. Jag älskar det!


cypern<3

Hejsan! Sitter vid pappas dator nu och har kollat lite gamla bilder och filmer från ridningen..HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAHAAHAHA! Jag döör. Kanske rider så fortfarande? Vetinte men kul såg det iallafall ut! Sen så hittade jag bilderfrån cypern. Och då insåg jag att det är där jag hör hemma. Njut! 

 
Vi har haft gäster här i ca en halvtimma. Ska nog gå och vara lite social med dom.

blink

SKOMAKARLÅÅÅDA


ponnysanning



http://ponnysanning.blogspot.com/2011/06/tavling-i-samarbete-med-libresse.html#comments

satan i gatan

Godmorgon!
Idag är det midsommar och min storebror kommer hit. Idag vaknade jag av att mamma och pappa pratade skithögt i köket med min dörr öppen. Och köket är liksom utanför mitt rum.. Jag skrek skitförbannat åt dom att dom kunde fan ha stängt dörren innan dom började prata. Dom stängde dörren och jag somnade om. Sen så vaknade jag 09:48 igen. Jag åt frukost, borstade tänderna, bytte om och gick sedan ut med hunden. Nu sitter jag här och jag ska städa lite i mitt rum, gjorde det igår men så kollade jag i resten av huset där var det mycket finare. Jag bloggar mer senare då kommer bilder på skomakarlådan!


© fotograf: Jag. 


rock

varför går det inte att ladda upp bilder? Aja skitsamma. Får bli ett bildlöst!
Jag skulle rensa min Dator idag, men jag orkade inte efter ett tag, hehe.. Fast ska nog göra det nu.

Idag har jag varit med Linnea, vi har inte gjort mycket alls. Nu ska jag ge vovvsen mat och gå ut med honom.


vilken?


Den jag har nu eller den andra? beslutsångest..


trött

Godmorgon! eller ja, idag vaknade jag typ 19 minuter över åtta suck. Tvättade håret för jag låg och kliade sönder min hårbotten, har massa sår nu så jag fick tvätta om håret. hade förmodligen schampo eller något kvar. jag känner nu att jag är väldigt trött och ska lägga mig i sängen en stund. Vi höres! 
 


haha trött chey!


godnatt

Hejsan! Jag lägger inte in bilderna på skomakarlådan idag, ärligt talat vet jag inte vart kameran är:S Men ja, ska nog sova, är sjuuukt trött! Vaknade klockan sju idag, eller ja, mamma väckte mig. Kanske därför ni förstår att jag är SJUkt trött? hhahahah skummis jag är. Nejmen jag kan inte skriva nu, känner att jag är för flum. "Godnatt Girlies" eller hur fan stavas de?!

potatoo


Nu har jag skalat potatis..


i love mu kepaaa


jag och kepan och väntar på Linnea, visst är vi snyggaa? :)

jag vet hur du ser ut i inga kläder

Godmorgon! Idag ska jag och Linnea laga mat, vi ska göra skomakarlåda. Nu kommer det bildeeer.




Jag glömde ta kort på dom där shortsen så det blev webcam bild!


örebroo

Hejsan! Jag mobilbloggade förut men inlägget publicerades aldrig. Jag åke hastigt in till Örebro då mamma åkte utan mig, suck! Jag sprang hemifrån Linn och kastade i mig en macka innan jag drog ner till busshållsplatsen, sedan tog jag och Linnea nästa buss in till Örebro! Ja, handlade lite lägger upp imorgon och jag vet att jag skulle lägga upp bilderna på maten men jag gör det imorgon, annars får ni stämma mig! Godnatt och sov gott!


visst är jag fin såhär på kvällen...? HOOOOST

all star

Godmorgon! Jag vaknade klockan ungefär nio, sen så orkade jag inte göra frukost, så min snälla mamma gjorde de, hihi gulligt va? Jag har tvättat mina schabrak nu så dom är rena och fräscha! Vetni? Igår så fotade jag litegrann med min pappas kamera, och han har två objektiv till och jag provade dom. Det ena vart jag såå kär det var aj fan jag kommer inte ihåg. Pappa jobbar där inte så jag får inte gå in dit.. Men man kunde iallafall zooma långt!

Vi hörs!


Visst är min egendesignade sko fin? Det står Lindberg där bak också, tjusigt!


HAGEL



fint vaaa?

schabrak

Hejsan! Idag förut var det värsta haglet! Tog kort, kan lägga ut någon för dom är fotade i RAW format och då måste jag öppna i photoshop osv.. Det är ganska krånglit!Men jag hade tråkigt förut så då tog jag två bilder och fixade lite med dom! Imorgon ska jag träffa Linnea Johansson! Förhoppningsvis? Det är Angelicas kusin som kommer till Nora, till Angelica dåra men vi skulle fråga Angelica om jag fick komma, det var nog 3 år sen sist, icke bra! Ja, ska nog också in till Örebro, funderar på att köpa ett schabrak till! Vilket tycker ni?

 

1 eller 2?

Skulle ärligt talat bli lite glad ifall ni berättade vilket! Men ja. Nu ska jag borsta gaddarna och mysa ner mig under täcket för en film! Idag så fixade jag och mamma mat oså, tog kort! efter så blev det glass, har kort på det också! Men det får ni imorgon, det är inte på datorn eller så. Godnatt och dröm sött!

John Bauer, coolt va?


Jag innan jag åkte iväg på läger!

Hejsan!
Jag tänkte faktist blogga en gång innan, satt på datorn för det men jag glömde.. Kom på lite senare! Imorse putsade jag mitt träns och nu har jag gjort rent benskydden, borstarna och min ryktlåda! Nu ska jag bara övertyga mamma om att jag får tvätta mina schabrak i tvättmaskinen! Det är bara 3 st tror jag..? Men ja, nu ska jag fortsätta!

...

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata men hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
De stänger här men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Åh
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag tror mitt hjärta blöder

mm, det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder



Lördag: Åkte till stallet vid kvart i nio eller något, hade utsläppet och sedan mocka..Åt mat och red. Dante är så jävla söt, jag döör. I love that poni!

Söndag: Åkte ut till stallet vid 20 i nio typ, hade utsläppet och sen så red jag Tess. Efter jag hade ridit så mockade jag, och när jag mockade red Fideli Olliver. Sen så gick vi upp för att äta, sen när vi hade ätit hämtade jag Dante och red. Han gick faktist väldigt fint idag, tycker jag..:) Han ja, han var bäst som alltid! :D

Ska lägga mig och kolla på tv tror jag. Har nyss varit ute och sprungit med Linnea nämligen! Yes, satt å och lite godis förut, sen gick jag in i duschen, kände mig inte bra.. Så jag ringde till Linnea och frågade om hon ville springa med mig! Efter duschen, jo jag vet.. Aja, imorgon ska jag nog göra rent alla mina hästsaker som jag nu har tagit hem! Om jag inte gör det idag vill säga.

Jag vet att jag inte bloggade i fredags efter lägret, men alla i min närhet var ledsna och arga på mig så jag hade verkligen ingen lust! Igår så hade jag inte heller lust, vetinte varför.

Sista dagen..:(

Hejsan! Har inte bloggat förut för det gick inte! Sitter just nu och gör inte ett skit. Men jag älskar det! Vill förfan inte härifrån nu! Kommer hem vid typ ett eller något. Vi har gjort massa skoj och bara mysigt. Skriver mer senare.

läger

Hejsan! Idag satte jag klockan på åtta men jag vaknade halv.. Då tänkte jag att jag lika gärna kunde på upp! Idag åker jag somsagt på läger så det här blir nog sista blogginlägget. Fast ska nog göra några tidinställda.


Nu ska jag stoppa i mig lite frukost.

picture

Hejsan! Idag på ridningen så hade vi barbackahoppning, jag hade Dante! Jag rev ett hinder med foten, det var 70 centimeter och jag har ganska långa ben. Efter det blev jag jätteflumm och satt och prata när jag red, jag typ dreglade.. hahaha jag är faktist lite knasig! Har nyligen duschat och nu ska jag packa lite.

Imorgon så blir det Alntorps ö! Ska på läger, fast om jag ska vara helt ärlig så känner jag inte för det, är inte taggad alls eller så. Jag tycker bara att det är jobbigt.. Nej usch, har verkligen ingen lust!

Nu sitter jag och lyssnar på "Välkommen in" - Veronica Maggio.


Lite ioordning, men shitthesame..? Nu ska jag packa. Gör nog ett inställt inlägg senare. Blir nog ingen bloggning under veckan.

coolt


Hallådär! Nu ska jag till stallet men jag har ju fotat idag, så ja.. Här är två bilder! Typ mina favoriter.

my breakfast

Hejsan!
Idag vaknade jag klockan nio, typiskt..? Låg och kollade på tv i ungefär en timme! Sen så gjorde jag frukost och idag åt jag...


Förutom att mackan inte blev riktigt rostad så var det här faktist gott! Jag älskar varm O'boy med grädde i!

Idag ska jag fota.. Önska mig lycka till!

Det här är nog världens bästa blogg, dom tar verkligen sjukt fina bilder! Megapixlar


nej jag glömmer aldrig bort va du gjort

Hejsan! Stallet idag: Åkte ut vid tio eller något och vi mockade oså. Sen så åt vi och sen gick vi ner och jag red Jacob sen så red jag Dante och sen hade jag och Fideli insläppet. Efter det gjorde jag höpåsar sen så åkte vi hem! När jag kom hem så duschade jag och sedan åt jag Tacos. Har tagit in lite kläder i min garderob och nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska nog ta och dra mig ner till Linnea där mamma är så kan jag snacka lite med Linnea. Bloggar imorgonbitti!



Min hund när det åskade! Jag har värdens sämsta humor jag vet.. Men jag ville inte att han skulle dö ju..


skolavslutning


Bilder från skolavslutningen och efter!

OUTFIT:
Klänning: Cubus
Kofta: Container
Örhängen: JC
Klocka: Biolage
Halsband: Dante och Sammie halsbandet - Cajsa



Larssjön

Hejsan! Jag glämde ärligt talat att blogga igår, efter stallet så åkte jag hem till Stina och badade i hennes pool, med Stina, Frida och Felicia! Det var jätte mysigt sen så åkte jag hem och jag, mamma och pappa åkte någontans och skulle kolla, vi åkte en annan väg till Larssjön! Jag vet att det låter konstigt, men Larssjön är nog det bästa stället som finns, förutom stallet. Man kommer bort från allt och man står och fiskar och det är massa mygg och knott överallt. Det luktar fisk också, åh! Jag älskar stället.. Men iallafall sen så städade jag mitt rum, och jag glömde att blogga. Nu ska jag byta om för snart så åker jag ut till stallet. Vi hörs!

skolavslutning

Hejsan! Nu var sexan avklarad! Har haft skolavslutning nu och jag grät bara lite, men det var mest för att vi sexor skulle skiljas åt. Grät under tiden vi satt där, efter att vi hade blivit avtackade. Kommer kännas konstigt att inte gå där nå mera, utan nu är det karlsäng som gäller! Bilder kommer imorgon eftersom jag faktist är trött nu och jag ska gå och lägga mig faktist. Bloggar imorgon.


haha åh, usch och blä!


En vacker dag kanske du kommer till mig, och säger att du har ångrat dig

Hejsan polers! Sitter och lyssnar på lite musik, har kollat på tv oså. Idag i skolan har vi städat i princip hela tiden. Har packat våra fina *host* sommarlådor! Och imorgon så ska vi äta kladdkaka, åka och träna inför kvällen, spela brännboll och göra massa afficher! Ja. Och jag tvättade mina skor och dom blev faktist jättefina! Såg helt nya ut förutom att jag har slitit utt vissa delar av dom. Nu ska jag göra rent skosnörena till mina svarta converse.

Typ dagens outfit bakifrån? Eftersom jag aldrig fastnar på bild.


i don't what it is, that makes me feel like this

Hallådär! Jag sitter nu och kokar mina skosnören, jag vet att det låter konstigt men jag gör rent dom. Det funkar faktist! Fast jag är lite rädd för att på mina skor har märket ploppat ut jätte mycket.. :(

Men nu ska jag städa det förbaskade rummet som jag städade för bara någon dag sen det ligger väskor och kläder över hela golvet och sängen. Sen så ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa lite. Hörs imorgon.


bildkälla: http://weheartit.com/

kaka kaka baka kaka

Tjenare!
Idag i skolan så gjorde vi inte så mycket, bad oså, fritt hela tiden! Men vi gick upp efter ett tag för att basta. Sen när jag kom hem så badade jag med Linnea i sjön, hihi kallt men skönt! Sen så gick jag hem och duschade och tvätta håret, åt mat och sen har jag inte gjort så mycket, ska blåsa håret litegrann sen platta det. Ska på kalas klockan 6 för idag så fyller min kusin Oskar 13 år!

tidinställda bilder


bilder fotade av nästan alla, det är blandat, vet inte vem som har tagit vilken.

världens bästa helg, på riktigt



Har laddat upp lite bilder, kommer mer senare ikväll.  Det var superkul och hur läskigt som helst! Fast jag var iochförsig inte rädd.. hihi.

Jag sov där en natt till, Jag, Felicia, Stina och Frida! Vi berättade spökhistorier på kvällen och skrämde varandra, men ingen var sådär rädd på kvällen! Första natten var Doris och Fideli med också, men dom var ju lite rädda ;)

Vi hade morgonfodringen på söndagmorgon och det var mysigt! Första kvällen åt vi tacos och sen så mullade vi i oss massa chips och popcorn till filmen "Inte utan min dotter" Vi hade ingen text på de så ingen förstog typ:S Sen så på söndag kväll så åt vi kebabpizza! Tror faktist att lite bilder ligger på kameran..? Vi badade några gånger och tog många mysiga bilder. På måndagen så mockade vi hela nedre stallet me ponnysarna hade stått ute så det var några boxar mindre än vanligt. / Malin Lindberg.


sorry

Nu ska jag hoppa in i duschen, skriver om helgen imorgon, även bilder! 

food




DAGENS OUTFIT ↑ (gårdagens)


Så, nu har jag laddat upp bilder på maten vi åt igår, mina kusiner och deras familj kom upp till oss och grillade. Det var hur gott som helst, och jag blir frestad av bilderna, hihi.

Igår låg jag och solade i typ två timmar, fick färg! Sen så badade jag med Linnea och jag brände mej då tror jag, för jag var inte bränd innan! Sen så gick vi hem vid typ fem? Jag vet inte riktigt men då iallafall så duschade vi av oss och så, jag var bara tvungen att tvätta håret! Jag kan inte leva annars... Sen gjorde vi Blubbisar, men jag råkade döda min när den fick massage.. Sen så åkte vi och handlade, jag köpte lite alltmöjligt. För det är nämlingen så att inatt så sover jag i stallet! Inte ensam då utan med Fideli, Doris, Felicia och Frida. Sen så åt vi mat, och jag och Linnea tog lite kort och sen så kom jag på att vi skulle ta kort nere vid sjön, då sa hon att vi skulle typ stå i vattnet med badkläder, det slutade med att jag inte tog med kameran. Vi badade och det var faktist väldigt varmt igår! 

Men, nu ska jag ta och packa resten av det som jag inte har packat tills idag. / Malin Lindberg.

en geting spelade gitarr

Hejsan!
Nu har jag solat i ca en timme, och ska ut och sola mer. Den är gör varmt, jag svettas ihjäl.. Men ja, jag kan se min statistik nu, kunde inte det förut, fast det sa jag nog inte? Men ja. Har ingen bild, ska snart ut och smaska i mej lite jordgubbar, efter maten!
 
bildtrist..? / Malin Lindberg.

sommar, sommar och sol


Godmorgon! Idag vaknade jag 20 i 6. Jag tog av mej bettskenan, SEN kollade jag på klockan.. Så jag gick och la mej igen, men så glömde jag att ta på bettskenan, hihi. Men sen så vaknade jag halv nio, slog på tvn och kollade på den en stund. Mamma gjorde frukost åt mej och detta åt jag idag: Några jordgubbar, ett ägg, några bananskivor, en riskaka, lite mango, några bitar paprika. Sen en yoghurt!

Jag orkade inte äta upp ägget, jag bara kände hur mätt jag var, usch :S

Jag ska iallafall ut och sola nu, himmlen är klarblå! Ska iofs borsta gaddarna först, hihi. Jag bloggar mer senare och då ska jag ha plåtat litegrann. Slänger in en dagens outfit sen också! / Malin Lindberg.


pics, on meE

Hejsan! Jag har varit med Linnea och vi har fotat litegrann. Vi busade lite med våra kameror och ändrade inställningar oså. Det blir några bilder och imorgon kommer resten av hästbilderna!




Okej, såhär ligger det till: Vissa bilder är nästan likadana, förutom att jag har ändrat färgen på dom. Den första bilden är redigerad, hur uselt som helst men jag putade ut med magen, tog bort det för jag tycker att bilden var fin förövrigt. Bland hästbilderna fanns det bilder som var likadana men som jag hade tagit bort vissa saker på, det är därför det är flera "nästan" likadana bilder!

Nu ska jag borsta gaddarna och mysa ner mej i min säng och kolla på någon film, sen så ska jag sova. Jag bloggar mer imorgon! / Malin Lindberg.

more photos


Så, nu har jag laddat upp lite mer bilder! Om det nu är så att ni vill låna någon bild så fråga först!

Kontakt: [email protected]

Där kan ni skicka ett email eller något sånt ifall ni vill fråga, eller så slänger ni in en kommentar, svarar inte på något annat sätt. Ifall ni skickar en kommentar så får ni hålla utkik i inlägget där ni kommenterade för jag svarar i kommentarsfältet.

förkyld

Hejsan! Nu har jag inte bloggat på länge. Men det har inte hänt sådär jätte mycket förutom att jag har tagit bort min tandställning! Jag är just nu fast i en förkylning. Jag har varit i örebro oså och några nya plagg har ramlat in i min garderob. Jag har några bilder från ridningen också som jag kommer bjuda på eftersom att jag inte har skrivit på år och dar.

Nu ska jag börja om på nytt så nu har jag en ny design och det ska bli en blogg full med bilder!




Kommer lägga ut bilder i olika inlägg för jag tänkte att det blir nog jobbigt annars. Det har nu tagit mej cirka två och en halv timme att fixa alla bilder, puh. Håll utkik nu! / Malin Lindberg.

RSS 2.0