NEW

http://malinangelina.blogg.se/ http://malinangelina.blogg.se/ http://malinangelina.blogg.se/ 
http://malinangelina.blogg.se/http://malinangelina.blogg.se/http://malinangelina.blogg.se/

School

Hejsan! Min nya blogg är egentligen inte riktigt klar, men jag börjar ändå på den imorgon. Headern är helt fel men nu bryr jag mig inte. Har skrivit ett inlägg som kommer upp klockan 00:00 inatt. Där är namnet på bloggen.

Skolan börjar ju imorgon och vi får hoppas att det blir skitbra. Nej har inget mer att skriva hörni. 
Ska dock med Fideli hem imorgon efter skolan, om jag har tur kan jag sno till mig datorn och blogga, hihi.

Shoppiiiing

Godmorgon! Kan inte förstå att jag inte går till sängen direkt och lägger mig. Men så är det. Ska snart hoppa in i duschen fast kanske äta frukost innan. Men måste städa i mitt rum det är så äckliiiiiigt!

Sen ska jag städa ur garderoben, fixa litegrann med tränset, packa upp väskan, städa rummet, och säkert mycket mer. Nej nu ropar mamma att jag ska göra mig lite frukost. Puss.Nu fick ni två helt olika bilder. Fotade med pappas kamera så jag orkade inte redigera.

Home sweet home

Hallådär! Jag kom egentligen hem för väldigt längesedan. Men när vi kom till flygplatsen i Örebro så fick jag reda på att ridningen började idag. Så när jag kom hem så hälsade jag på Sammie lite snabbt sen böt jag om och åkte ut till stallet. Red Michelle och det gick ju inte bra. Känns inge bra för usch. Får ingen lust att rida alls när det går så jävla dåligt. Men skulle aldrig klara av att sluta.

Jag träffade Linn och Fideli i stallet och vi pratade om allt och inget. När man har så mtcket att berätta så glömmer bort det man skulle säga, hahahahah.
Imorgon så ska jag till doktorn i linde och kolla en sak. Sen så åker jag och mamma till örebro och jag ska köpa lite grejer inför skolstarten. Då menar jag kläder, hahahahahah.

Nej är så jävla trött.. Godnatt mina kära!

Sluta aldrig le

Hallå! Sitter i receptionen och svälter. Jag sa att jag skulle ner hit för skulle säga en sak till fideli på msn, men hon var inte inloggad så det fick bli lite bloggning. Har inte duschat än men ska alldelles strax. Snart ska jag byta blogg. Känns sjukt bra med tanke på att jag börjar ny skola och allt. Vi får se om jag börjar ett nytt liv, ska försöka ordna upp allting som inte är rätt just nu.

Om ni har tur så bloggar jag imorgon. Men nu ska jag gå och duscha så vi får gå ut och äta.

RESTURANG

Bloggar fran en resturang eftersom jag tyckte att det var lite roligt..forsoker logga in pa facebook men det gar inte! hm..vad ska jag skriva om? Fick en kommentar forut och h*n fragade om jag kunde lagga ut bilderna fran cypern. Sjalvklart! Men senare.. inte nu. Jag kommer forhoppningsvis gora det pa den nya bloggen. Men vet inte vad jag ska ha for header eftersom jag inte kan vara med pa bild nu nastan, sa javla vit ar jag.  Jag saknar Sammie for mycket och jag kan inte beskriva hur mycke jag saknar att rida Dante! Ja, rida overhuvudtaget. Och alla kompisar, tur att skolan borjar direkt sa jag kan traffa alla igen!

Nej nu maste jag dra, pussar och kramar.


jag smälter

Hejsan! Måste börja med att säga att jag är grymt förkrossad och arg över att jag inte kan se honom, känna honom och liksom känna perfektionen. Jag blir fan desperat, jag klarar inte av att veta att han är så jävla långt borta. Jag ska leta ända tills jag hittar honom. Även om det tar hela livet, jag svär. För mig är det han, han  som jag verkligen lever för honom från och med nu, enda sen första gången jag såg honom. Jag ska hitta honom, titta på varenda sten igenom hela Norge, jag måste få säga mitt. Du är så jävla perfekt.


Nu sitter jag och svettas mer än vad jag någonsin gjort. Idag har vi åkt båt och badat i Blue Lagoon och kollat på Famagusta och kärleksbron eller vad det nu var. Fast jag har blivit biten mellan benen på sidan, gör jävligt ont, fast det hände igår någongång. Har spelat pingis med mamma och pappa nu såhär på kvällen och det är inte ens en vecka kvar här på Cypern. Jag är inte ens brun för jag väntade och tog det lungt ibörjan, jag solade ju men med en hög faktor. Blir inge brunare heller. Nej nu måste jag gå och duschaaaaaa, flyter bort.
varmt var det här ja!

Hejsan! Sitter i lobbyn nu eller vad man ska säga, jag vet att jag inte har bloggat på länge och det ber jag om ursäkt tusen gånger för! Men tiden räcker  inte till. Jag vet att det där låter fel men jag tänker inte sitta vid datorn på semestern. Idag åt vi på Flintstone och jag åt Spagetti. Jag vet, där?! Men jag vågade inte prova något annat..

Hm, förresten jag tänkte berätta en sak som gör. Jag går i sömnen, läskigt mycket!  Igår natt eller förrgår natt så vaknade jag och vi har ett larm så att jag inte ska ut, och då frågade jag mamma hur man tog bort larmet. Hon frågade vad jag skulle göra och då sa jag att jag skulle gå på toa. Hon sa att det fick jag göra här! Sen så började jag hålla på med lysknappen och frågade vilken jag skulle trycka på. 1,2 eller 3. Sen så  gick jag och la mig och mamma frågade om jag skulle gå på toa, för det hörde hon aldrig. Jag svarade: Nej. För jag blev typ skitsur? Sen vaknade jag och undrade var mitt täcke var, då gick jag in på toan och jag hade rivit ner handukarna och hängt upp täcket/lakanet där.


 
Nu fick ni fem bilder, be happy!

It's only just a dreamWe might have met His children
Maybe it's been a couple weeks
I don't even know anymore
You have that affect on me

And now I'm feeling like forever
Just showed up at my door
I've got a little piece of heaven
It's all mine to hold onto

What I'm trying to say
In my own simple way
Is I want you to be my last first kiss
I want you to be my last first kiss

My heart, yes it's finally found
Someone I can't live without

And I wonder what you're thinking
Whenever you're not around
Any secret I was keepin'
I wanna tell you right now

And when I dream about tomorrow
I've got you on my mind
I am hopelessly devoted
Just want you in my life

What I'm trying to say
In my own simple way
Is I want you to be my last first kiss
I want you to be my last first kiss

My heart, yes it's finally found
My heart, yes it's finally found
Someone I can't live without

I promise you nothing new
Is gonna come around
Making me change my mind
Nothing new, only you on my mind

What I'm trying to say
In my own simple way
Is I want you to be my last first kiss
I want you to be my last first kiss
I want you to be my last first kiss

My heart, yes it's finally found
My heart, yes it's finally found
Someone I can't live without

RSS 2.0