Stablework

Hejhej!
Insläppet gick bra, sen så red jag väärldens sötaste ponny och min snälla kvinna till mor fotade också! Lite när jag red, det var i ridhuset så det blev inga bra bilder, men jag gick på en liten skrittrunda ute sen och då blev det några små söta bilder. Han gick bra när jag red, han släppte lite efter första galoppen, han var mycket mer "lättriden" om man kan säga så. Han gick fint i form och sådär. Han var mycket lättare i höger varv än i vänster, ska nog öva mer i vänster. Ja, inte så mycket text, njut av bilderna istället!


Jag älskar min poni<3

Sen när jag kom hem så blev det grillat med vitlöksbröd, muums! Hur gott som helst. Nu ska jag unna mig ännu ett glas cola!



(Dock så har jag ner hälen överdrivet mycket, vilket jag inte brukar ha. Men dom där stigbyglarna kändes ganska korta så jag ville få ner dom, tycker det är mycket skönare med långa stigbyglar.)


fotooo

Hejsan!
Jag stressade imorse och fick skynda mig. Men jag mockade oså, sen så red jag plugg, och åt mat. Sen åkte jag hem jag vetinte när, och jag ska åka tillbaka vid fem och ska ha insläppet sen rida och mamma ska ta kort! Bloggar mer sen. Hejdåå

cola är goooott

Hejsan!
Förlåt att jag inte har bloggat.. Men jag hade allt annat än tid, förlåt! Vi tog bussen 5 över 10 och jag har ingen aning om när vi kom till örebro. Men vi gick och köpte ett par vita converse till mig, storlek 38, alltså 5,5! Dom kostade 700 kr, och sen så gick vi runt där inne i stan. Jag köpte lite olika saker, kommer bilder sen! Jag hade med mig kameran, men jag hade inte tid att fotografera typ.. Vetni? Jag såg Ingrid från dressyrmupparna, jag höll på å dö. Haha jag läser deras blogg jämt och gud va glad jag blev, hahaha. Om ni inte vet vilka det är så kan jag ju säga att det är sveriges största hästblogg.  Men iallafall, vi fikade och hade det mysigt! Riktigt guldvärd dag! Hennes mamma kom och hämtade oss, och hahaha. Vi åkte till Willys och Angelica körde mig i en såndär kundvagn? Hela tiden, haha gud va folk stirrade... Det var iallafall hur kul som helst, hehe. Sen när vi kom hem så åkte jag hem först, åt mat oså sen så gick jag till henne och var där till typ halv nio. Vi kom hem från örebro typ halv sju.. Och vi åkte vid fem över 10, hahahaha, en hel dag eller vad? Jag hjälpte Angelica att städa lite, hihi.




här är nästan allt jag köpte. Jag köpte avslutningskläder och en till sak till avslutningen. Iofs så ska jag ju ha dom där vita conversen då men jag ska ju använda dom innan, hihi.

Ganska många bilder endå, bra eller dåligt?

Stallet imorgon, fotograf någon?

sorry..

Godmorgon!
Nu måste jg skynda mig.. Ska till örebro, åker vid tio och jag måste äta frukost, gå ut med sammie, och byta om. Mobilbloggar sen!


hahaha

Hej!
Alldeles nyss kollade jag på lyxfällan, Rosanna var med så jag har fått mig ett härligt skratt! Nu ska jag kolla på two and a half men sen så ska jag deja kudden litegrann;) Vi hörs mer imorgonbitti!


shopping! ;)



bild 2: Gemini örhängen, 25 kr.
bild 3: Gemini kedja, man kan sätta på egna berlocker och sådant! Eller heter det berlocker? Ah men iaf., 25 kr. 
bild 4: en liten sten som det står "sweetheart" på, 25 kr.
bild 5,6: Urgulligt armband, jag vet inte vad det kostade?
bild 7: En liten handduk, jag älskar sådana! 20 kr.
bild 8: En piké som jag kan ha när jag rider, 100 kr.

Nu ska jag göra scones om jag får, samtidigt kolla på OC, har spelat in, :)

new in


Det är en brun koolanna tröja, mamma tog hem den från jobbet och den kostar bara 50 spänn! Jag letade nyss efter en brun tröja att ha när jag rider,  så riktigt glad blev jag igår, så nu kan jag rida med det bruna schabraket och denna! :D

Nu ska jag nog dra ner på stan och underhålla mammas jobb, hahah.

im coming home

Godmorgon!
Idag vaknade jag vid nio, satte på tvn och åt lite frukost. Sen så har jag inte gjort så mycket mer, jag har laddatv över lite låtar till mobilen och mp3n! Jag ska ta en lång skön dusch sen ska vovvsen få mat och så ska jag gå ut med den gullisen! Idag kanske jag ska ner på stan och kolla lite, vi får se;) Fast iofs så borde jag ut med hunden, sola, sen gå och duscha? Så får det bli! Nu väntar solen på mig, vi hörs!


maybe its not to late

Tjenare!
Förlåt för sämst update, men jag kan skylla på att jag har varit duktig att städa mitt rum *host* Linn hjälpte mig och hon gjorde väldigt mycket i slutet! Men jag hade hållt på jätte mycket innan hon kom så jag var helt slut! Sen så åkte jag, Linnea och mamma till Norvalla för att springa ett varv, duktigt gjort! Sen så åkte vi förbi ica och mamma skulle köpa någonting, och jag dog, verkligen mycket. För där utanför satt nåra och jag bara kuta in, dom sa hej till mig oså.. Men jag såg hemsk ut och kunde verkligen inte visa mig, förlåt! Men ja, nu ska jag skala morötter göra egen dipp och skära morötter! Jag har slutat med godis nivet, ska bprt med gooodismagen!


härligt med filmkväll!

Hejsan allihopa!
Jag kom hem från Stina/Frida för typ en halvtimme sen. Det var huuur kul som helst! Vi kollade på en skräckfilm  och myyygood. Det var skitläskigt, jag satt i mitten och Frida satt brevid mig med en kudde för huvudet! Stina var typ skitmodig och bara satt där, men ibland tyckte hon att det var läskigt, och när hon tycker något är läskigt, då är det läskigt! Den var så jävla läskig, jag slog mig flera gånger när jag skulle gömma huvudet, tss. Vi hade godis och allt, men jag vågade inte sträcka fram handen och äta, hahahahah! Sen så innan så var jag ju hos Frida, vi gjorde inte så mycket åt lite Scones och kräm, mums! Sen så gick vi till ica och jag skulle köpa en cola.. När vi kommer till kassan, jag skulle köpa en i glasflaska för alla andra var slut, så jag köpte en för 10 kronor. När vi kommer fram till kassan.. Hon som jobbar där: 11 kronor. Jag: Men det stog 10? Hon: Men inkl panten. Jag: jaha.. När jag ska lämna tillbaks den: Vafan kostar pant pengar? Jag och Frida börjar asgarva, så hittar Frida en enkrona i sin fick som jag får, då kommer vi tillbaks och jag får köpa min kära cola!

Stina har ett enooooormt hus, verkligen! Man tappar typ bort sig, hehe. Vi kollade på tv nere i källaren typ, på dendär läskiga filmen och massa dörrar och sånt finss det där, usch va rädd jag va.. Nu kommer some pics;)



Lite suddig bild men kameran ville inte sammarbeta! Den tyckte att det var för mörkt där inne :(


Hur mysigt som helst var det där, måste göras om + övernattning!

Vi hörs imorgon mina söta små änglar, för jag bloggar mer då!


nu så

Ska jag äntligen åka hem till Frida! Ska bara proppa i mig en korv lite fort, jag kommer bli smällfet om jag skyndar mig.. Men det kan jag leva med, eller jag vene, eller nej. Men shitthesame, får springa mycket imorgon istället!

Me right now ↓




hair

ÄNDRADE PLANER:
Det gick inte att sova i husvagnen, buh:(  Men vi ska typ kolla på film hos någon och bara chilla! Jag ska ring hem till Frida så ska vi snacka lite oså. Vi hörs senare.


LOVE

I feel your arms around me but not the heat

Cha bloggen!
Jag har varit ute med vovvsen och sen har jag ätit lite mat. Jag ska börja packa och sedan försöka få tag i antingen Stina eller Frida. Men, jag bloggar kanske via mobilen sen? Eller så tar jag med mig datorn.. hm? Vi får se! / Malin


dante är bääst på jorden

Hejsan!
Imorse så vaknade jag ganska tidigt, typ halv åtta, sen somnade jag om igen. Sen så vaknade jag typ 10 över åtta, kollade lite på tv och sen så gick jag och mamma ut för att springa! Sen när jag kom in så käka jag lite frukost. Nu pratar jag med mitt hjärtegull på msn samtidigt som jag sitter och asgarvar åt mig själv och mina miner, hehe. Idag ska jag hem till Frida någon gång, ingen aning när! Det ska bliu regn idag så jag ska nog ut nu och sola medans det är lite sol ute? Jag bloggar mer senare, puss. 



jag älskar min ponny, väldigt väldigt mycket. 

all down deep inside

Hejhej!
Nu har jag chillat lite vid tvn och jag är sjuukt trött. Igentligen så skulle jag till örebro imorgon, men det blev ändrat! Jag hade ingen att åka med och det är faktist läskigt att vara där själv? Och nyss så pratade jag med Angelica och hon frågade om vi kunde göra något på fredag, och då kom vi överens om att åka till örebro, stan. Då ska jag köpa.. Vita höga converse, såna där låga strumpor, svarta och vita. Sen några jeans typ och sen någon tröja.

New yorker öppnade för någon vecka sen så dit ska jag allt checka in!
Imorgon så ska jag sova i Fridas husvagn med Henne och stina, fast det har jag ju sagt, hihi. Men är ialf sjukt taggad och det kommer bli hur kul som helst! Nu ska jag borsta tänderna och gosa ner mig framför tvn, vi hörs imorgon!

Jag och mamma har ju börjat springa, vi sparan 2500m, det tog en kvart typ. Jag har så dålig kondition så det finns inte.. ska träna den nu ju;) Vårat mål när sommaren är slut är att vi ska kunna springa det där två varv, utan att stanna. Nu så stannade vi, eller jag hela tiden, och det vara bara ett varv? För det finns ett spår vid mig, eller i skogen kan man gå en runda, och det har typ varit något springställe eller något. Menmen, nu ska jag borsta gaddarna!


soft

Hejsan! Stallet idag var mysigt, jag mockade fyra boxar men Emma och Tessan gjorde alla höpåsar. När vi hade mockat så red jag, Stina och Frida. Vi red vid bommen och det gick bra och det var så skönt att bara rida tre stycken! Det gick bra att rida, men hästarna blev typ rädda för en fågel och skena iväg, hihi. Ingen av oss var beredda.. Sen så åkte vi hem vid ett och jag la mig och solade i typ en timme, sen gick jag in och satte mig vid datorn lite, sen så tvättade jag håret och just nu sitter jag med hårinpackning. Typ nu så ska jag och mamma ut och springa, nr vi såg våra magar.. GODISSTOPP! Så nu måste vi ut och springa en vända!




syns typ inte, men jag har lite, det där var trots allt i början! Jag ska sola typ 1,5 h varje dag, bra va?


springoutfit! haha, sne bild, men kameran var på sne. Omg, ska träna svenska, jag e ingen turk ni vet?


hästar/myskväll

Tjenare! Idag var stallet helt okej, Fideli kom inte så jag fick mocka en av hennes boxar... Sen så lunchade jag alldeles ensam, i tshirt, inte smartis här va! Jag har små sår över hela armarna, buuh. Sen så åt jag, sen så red jag med Stina,Frida,Doris och Felicia! Vi red vid skutbanan och det gick fort, för fort. Det är kul att busgaloppera visst, men det där gick verkligen för fort. Men sen så skulle jag Felicia och Doris göra en grej, kan inte riktigt förklara. Men det ville inte Stina och Frida göra. det är inget farligt eller så, vi gick upp för en liten backe? Eller vad man säger. Sen så typ när vi hade kommit hem så rymde Early från boxen, och jag hade precis tagit av Dante tränset och höll i honom i pannluggen, han ville ju följa med early också.. Men jag lyckades stoppa honom, Doris fick hjälpa mig att hämta grimma till mig, tack så mycket! Sen så åkte Doris och Felicia hem. Jag Frida och Stina gjorde rent våra träns, alla tre vat nöjda och tyckte att dom blev rena och fina! Imorgon ska jag till stallet igen med Stina och Frida, jag ska mocka Dante, Tess, Camp och Pompe. Och rida Dante och Plugg,hiih. Sen någon dag i veckan ska jag kanske sova i Fridas husvagn med Hon och Stina, mysigt mysigt!

Stora tack till Frida och Doris! Frida hjälpte mig att fylla vattenhinkar, och Doris hjälpte mig lite med lunchen, så helt själv var det inte! ;)


btw: Den där läskig spölbebisen var i stallet, jag såg henne och tog mina grejer och småsprang därifrån, jag skulle säga till Stina och Frida, jag tror att hon trodde att jag blev rädd för henne:S




Visst är Dante tjusig i det nya tränset?

Jag älskar dig ponny, jag gör verkligen de.




Drink nr 1

Drink nr 2

typ gårdagens outfit?




nöjda? Godnatt och sov gott, fast först väntar tvn!



Påsken var helt okej! orkar inte skriva om den, så ni fick massor av bilder, om ni verkligen vill veta så släng in en kommentar så kanske jag gör ett inlägg sen. Kisses.


gott och blandat

Hej! Idag är det påsk och jag har mullat godis. Är så mätt jag kan inte beskriva... Idag så red jag, han var duktig som vanligt, det var grymt varmt ute, huh! Jag åkte hem vid typ ett eller något, halv typ. Sen letade jag påskägg i trädgården, tradition! Sen så duschade och vi gick ner till Linnea och dom. Vi grillade och hade de mysigt. Bilder imorgon utlovas! Men nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, nu ska jag dricka vatten och somna framför tvn. Jag bloggar mer imorgon, kisses.


  
bildkälla: We ♥ it


kiwi

Hejsan! Förlåt för att jag inte har bloggat, men jag har inte haft tid och jag har varit helt utmattad. Men nu är det ju påsklov och det kommer bli massa inlägg! Eller kanske..? Jag måste ju utnyttja mitt lov, hihi. Jag funderar på att äta noraglass idag, mums. Jag ska ju till örebro någon dag i veckan, på tisdag kanske. Men jag vill ju inte åka själv och om inte fidde kan, och inte linnea kan. Någon som vill följa med? Hihi nejdå. Men jag ska köpa kläder och något mer. På måndag får jag mina converse, lycklig! Dom är vita, om dom inte är slut så ska jag nog ha ett par ljusrosa. Linnea och dom ska åka på någon båt och då ska dom köpa med converse, yeeeah. Menmen, nu ska jag borsta tänderna och sen gå ut med hunden, vi hörs senare!





LOVE


förlåt

Hejsan! Idag har jag varit med Fideli, vi gick av vid Fl(konstigt u)gger. Men vi hade inga pennor så vi gick till lågpris och köpte pennor. Vi köpte även schampo och balsam, jag tog balsam, men när jag kom hem var det schampo, så jag har två schampoflaskor här, inte okej! Sen köpte jag tuggumi oså. Läxan var jättelätt. Sen så var vi  hemma hos mig, gjorde inte så mycket, jag är huuur trött som helst. Hon åkte hem för typ en halvtimme sen, gonatt.



vill ha dig i mörkret hos mig

Hej! Idag så påskpysslade vi i skolan, hihi. Sen så kom jag hem, kollade på tv och bytte om sen bar det av till stallet. Det var en liten duvunge som hade ramlat ner, buuh stackare! Haha den bajsade på Siris sko, gud så jag skratta! Jag hoppade med Berra och det gick bra i början, så började det droppa vatten från dom där sakerna i taket som man vattnar ridbanan med, åh. Berra blev så rädd så han höll på och skita på sig. Han sprang i sidled å allt. Sen så stängde dom av det men Berra vågade inte gå där sen, jävla fegishäst.. Men han var duktig innan, ni kommer nog få filmer och bilder imorgon! Men jag kommer klippa bort, hehe. Ibland var det suddigt, och han stannade ju oså, höhö. Han vågade verkligen inte gå i hörnet och inte hoppa där heller. Så ja, rolig hopplektion? Njaa. Men jag fick inte hoppa högre eftersom han var så rädd, så jag fick hålla mig på det där låååga:( Men det kändes bra då när han hoppade!

Imorgon ska jag och Fideli gå in på någon färgbutik och göra våran läxa. Nu ska jag ut med vovsingen, vi hörs.




LOVE

svar på tal


svar: Gud, det är grymt svårt att förklara! Ganska liten, mörkt hår. Inte så mycket mer å förklara!


you must me some superstar

Tjenixen! Idag var stallet verkligen okej! Först så hade vi utsläppet med Kim, sen så red jag och Fideli Michelle och Tess, det gick bra men hon är VÄLDIGT het i galoppen men annars var hon jätte duktig! Sen skulle vi mocka och Fideli hade 5 boxar? Men den gulliga ungen mockade det. Felicia sa att hon kunde mockat någon av boxarna, eller hon sa det till mig! Jag mockade 3 en så gjorde vi höpåsar och sen gick vi upp och åt vid 12. Vi gick ner och gjorde rent lite av våra saker, jag gick i lera med mina nya ridskor, vilken smartis jag är, huuh! Sen så red vi Dante och Olliver, jag provade nya tränset men sen så såg jag att bettet var för litet, dom lurade oss.. Dante har 12,5 på sitt bett, och så frågade hon hur stor han var och då sa jag ju 138 och då sa hon att hans kanske var för stort? Men jag sa till mamma då att det är nog bättre att ha som han har nu så att det inte blir några problem sen, men sen när jag kom hem så hade hon som jobbar där tagit 11,5, usch va sur jag blir! Så jag hämtade hans vanliga träns och bör bett oså, så jag hade det vanliga bettet men mitt träns, tack Felicia för att du höll i Dante åt mig! :)Vi red inne lite och på utebanan lite, ingen lång ridning, alls:( Sen så hjälpte jag och Fideli till på insläppet och det går en skit läskig unge i stallet..

Hon matade ponnysarna med hö som låg utanför hagarna och så går hon in i hagen? Hon kan ju fan bli sparkad! Sen så svarar hon inte när vi pratar med henne, hon tokstirrar på oss och bara springer iväg.. Sen så sitter hon i hagen, jag höll på å dö. Hon var vid hagarna hela dagen med en stor tjock vinter overål ute i stekhettan? Och Christine och Louisa sa att hon brukar stå vid en grind där borta och bara tokstirra på dom när dom rider förbi. Och en gång när jag red Dante så kom hon ut ur en buske? Dante blev skiträdd då. Hon bor i typ världens läskigaste hus, med typ en undernärd gammal dam och en gubbe som är lika smal han.

Nu skrev jag långt så var nöjda! Dock så glömde jag ärligt talat kameran hemma, jag tänkte ta kort på finaste Dante i nya tränset, men när jag var i stallet kom jag på det... Men nästa helg så blir det braaa;;


Tränsets pannband.


TYGLARNA♥


Igår så fotade jag vitsippor! (bara för att jag inte hade några hästbilder så får ni domhär)






LOVE

världens bästa häst

Tjenixen! Jag kom hem från stallet ca kvart över fem. Jag och Emma hade utsläppet sen så mockade jag och gjorde höpåsar. Vi hämtade hästarna: Jag, Felicia, Doris, Stina, Frida och Linn. Vi skulle rida vi bommen, hihi busigt! Sen så red vi iväg, och så när vi galopperade, shit... Alla bestämde innan att vi inte skulle köra om, men så lätt är det inte! Det var mest jag Felicia och Linn som red fort, eller fortast. Felicia red först, jag näst sist och Linn sist, jag körde om alla och så låg jag brevid Felicia, så galopperade dom längst bort till vändningen vid den sista backen, när vi galopperade upp för "galoppbacken". Hästarna var hur pigga som helst, Plugg körde också om en hel del, och han drog ner huvudet och skenade iväg. Kul är det, men jag tror att det är svårare när vi är så många, vi var liksom sex stycken?  Men det gick! Sen red vi hem, vi åt och sen så städade vi sadelkammaren! Eller ja, vi fixade med våra ryktlådor osv. Sen så körde jag och Linn pompe och det gick faktist oväntat bra! Nu ska jag gå ut och fota litegrann, vi hörs imorgon om inte ikväll!


pic på mig från igår kväll!


LOVE

hihiii

Hejsan! Idag är det lördag och jag har utsläpp. Dethär blir nog världens onödigaste inlägg men jag måste dra nu, pussar till er!

buhuuu, vill ha tandställning




Hej! Jag har inte bloggat än så det är dags att göra det nu! Idag så var jag hos tandläkaren och jag är ledsen nu. Jag ska ta bort tandställningen den 19 maj och jag fick ju den nyss? Men mina tänder är klara så ja.. När vi var i örebro så köpte vi tränset! Jag köpte även ett schabrak, ridstrumpor och Läderbalsam + ett par ridskor!
Tränset kostade 229:- och ett bett kostade typ 119:- eller så var det 200:-, jag kommer inte ihåg! Gummityglar för 400 så mina pengar är ju gone nu! Menmen, sånt är livet;) Schabraket kostade 94 kronor trorjag, och läderbalsamet kostade 49 kr, ridstrumporna, jag vet ärligt talat inte:S Skorna kostade typ 589 kr, men min gulliga mamma betalade dom! Men jag ska testa tränset på söndag, för imorgon rider vi ut och jag vill testa det inomhus! Men nu är reklamen slut så vi hörs imorgon!


btw; Min tandställning är grön och rosa, gulligt va?



LOVE

hm


Vinn tusen kronor att shoppa för på hm!

Här är tävlingen.

Håller alla tummar och tår!

so lift me up

Hej! Har inte bloggat än, tss. Fidde följde med mig hem, senså åt vi och så. Åkte iväg till stallet, Texas gubben hade rullat sig, hihi busunge! Sen när vi red så galopperade vi, han var het och ville gärna springa fort. och det läskigaste är att jag aldrig är rädd när jag rider honom? Eller man ska inte vara rädd, men jag blir lätt det. Fast det är jag inte när jag rider Dante eller så. :) Sen mockade vi, och åkte hem. Jag har gjort läxa och strax ska jag duscha. Mamma tar med Dantes träns från stallet idag, ska köpa ett imorgon som jag ska ha när jag rider, hihi! Lämnar ju tillbaks hans då, och det ska bli riktigt kul att ha ett eget, yeeehoooo.

 Detta är det, 229:- Så persika billigt;)
Men, vi hörs imorgon! Färg på tandställningen, hm vi får se vilken det blir, blir en överaskning!


suuuperstar

Hej, har inte bloggat idag, och nu börjar mitt program. Ska bara säga att:

1- Jag stör mig på att en av mina kompisar tar mina bilder och klipper bort en del av bilden där vattenstämpeln sitter, och lägger in på sin blogg osv, varför inte stå för att JAG tagit bilden? Åh, blir så jävla trött på sånt -.-

2- Att man skryter om att man får en puss hit och en puss dit, det är en vanlig jävla puss? Det är fan normalt och man måste inte skriva det på bloggen? Dock så är detta inte riktat till någon, det sista.
 

Och förresten tjejen, jag pallar inte med dig.

please stay for a while

Tjenare, Nu har jag gjort min symbolläxa, puh! Nu  ska jag göra engelskan och problemlösning så är jag klar sen, men vi fick ju en läxa idag och den ska jag nog göra imorgon! Ska fråga Lin om hon vill följa med så kan vi gå in på Lågpris Magasinet och göra *en hemlis* Det handlar om mej Fiddi och Lin. Vi ska göra en sak och vi måste börja förbereda för det! ;) Eller jag och Lin måste fortsätta tvinga Fiddi, hihi! Nyss har jag kollat på två program av OC och jag äääääär såååå kääääär i det! Ska nog köpa en box eller fixa det på annat sätt sen, hihi...

Men ja, vad ska jag skriva om? Håller på med ny header nu och den kommer komma sen, det lovar jag, men det tar sin tid!


Bild på mig från idag.


LOVE.

listen



This road is anything but simple
Twisted like a riddle I've seen high and I've seen low
So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up, to pack up and leave town

Even so, I had to believe
Impossible means nothing to me, yeah

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
‘Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Somewhere, every body starts there
I'm counting on a small prayer,
Lost in a nightmare
But I'm here, and suddenly it's so clear
The struggle through the long years
It taught me to outrun my fears

Everything worth having, oh
Comes with trials worth withstanding

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
‘Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Oh, lift me up
Oh, lift me up
Oh, lift me up
Lift me up
Lift me up
Oh, Lift me up

Down and out is overrated
And I need to be elevated
Looking up is not enough
No, I would rather rise above

So can you lift me up,
Turn the ashes into flames
‘Cause I have overcome
More than words will ever say
And I've been given hope
That there's a light on up the hall
And that a day will come
When the fight is won
And I think that day has just begun

Oh, oh, oh, just begun
Lift me up, yeah, oh, oh, oh, yeah, now
Oh, oh, lift me up
Lift me up
Lift me up

jävligt irriterad

Hejsan! Idag är det tisdag och idag var det slöjd. Idag måste jag göra klart den förbannade läxan, men den är tills på fredag, jippeyyy! Men jag tänker endå göra klart den :P Efter skolan så gick jag hem till Alexander och var där ett tag, sen gick jag hem till mig och hjälpte pappa med en sak, sen skulle jag kolla på ett program, men igår så missade jag och då spelade jag in det, och så måste jag ju se det före, så om ett tag så ska jag kolla på gårdagens program och strax efter det dagens. Måste även städa mitt rum, har lite skuldkänslor, :S  nej, nu ska jag se på tv, hörs senare sötnosar.


Idag var det kul...?

På ridningen, jävligt roligt. Vi hade bommar med hinder. Eller vad man nu ska säga:S Hoppade med Berra buuuus, duktig ponny! Hoppade 90 och det var faktist riktigt kul, om jag ska vara ärlig är det nog det högsta jag har hoppat, för höjden har ínget med hur duktig man är :D Menmen, får inte skriva nu skriver imorgon, puss och kraM.


ingen rubrik, ingen bild, jag orkar inteeeee

Tjenare. Stallet idag var helt okej, åkte ut vid halv tio och började mocka. Sedan kördejag, Fidde och Felicia pompe och sen såg vi att  Bubba är jättehalt, och vi hjälpte han in från hagen, stackare, och ingen har han som tar hand om honom heller... irriterad, han har liksom ingen fodervärd eller något. Sen så åt vi, gick ner óch hämtade hästarna. Vi red ut, jag, Fidde, Felicia, Frida och Stina. Det var roligt eftersom det är ganska länge sen man kunde galoppera ute, hihi. Imorgon är det tråkskola, asså kan man inte bara få sova? PLEEEAASE. Ja, vi hörs senare nu måste jag göra helvetesläxa.
'
'
'
'

ahahhaa.



Love.


hästbilder jag aldrig visat








Hihi, nu får det räcka!



Tidinställt!


me and my druuuums

Jag just nu! ↓


Idag är det söndag, vilket betyder stalldag! Idag ska jag och Fidde rida ut, yeee! Letade efter en vit tröja men jag hittade ingen :( För jag har ett vitt schabrak, ett dressyrschabrak :D Men man kan ju rid ut i det också, men jag får köra på det röda för jag har en röd tröja som är i nästan samma nyans som mitt röda schabrak! Vi har insläpp idag så vi får förgylla tiden, det är faktist rättså enkelt! Tiden går så fort i stallet, kan inte beskriva! Men nu ska jag borsta tänderna sen ska jag leta pengar, nu blir det mums i cafeterian!


Love.
 


citat

”Freedom comes when you learn to let go.”

stalldag, långdag

Hej! Idag har jag varit i stallet hele dagen.  Jag vaknade klockan sju och då började jag greja med min kamera, typiskt mig! Jag kunde ju inte somna om så... Sen åt jag frukost och var ute i stallet till klockan halv tio. Jag mockade och sen rann tiden bara iväg, vi städade i cafeterian så vi var riktigt duktiga tycker jag, hihi;:D Alltså jag Stina och Frida, Stinas blogg hittar ni här. Hon lägger ofta ut mycket bilder från stallet på hästarna, stor hiss! Jag hade dock inte med mig kameran, jag borde skärpa till mig eller hur?! Det måste vara mer bilder, annars är det tråkigt att läsa! Iallafall, jag red vi 6/7 någongång, var hemma till halv åtta, hihi jag är buuusig! Dante var duktig idag, eller iallafall i slutet, innan var han lite trög, men han är bäst endå! Imorgon ska jag nog rida ut, riktigt mysigt och göra det, galoppera uppför backarna i skogen och känna frihet. Det går hyfsat fort och man hör vinden, det finns inget bättre. Menmen, nu ska jag mysa ner mig framför tvn med en stor kopp choklad, vi hörs imorgon mina änglar!


Love.


"vissa av oss kommer aldrig att finna kärleken"

guuud vad jag är trött, godnatt och dröm sött.

Nobody

”Nobody can go back and start a new beginning,
  but anyone can start today and make a new ending.”
 

fredag


Hejsan! Jag kom på för en liten stund sen att jag glömde lägga in dagens citat imorse, det betyder att det kommer dyka upp ett lite senare idag! Kanske bloggar mer också? Nu ska jag göra massa läxa, och min plattång, gissa att jag är lycklig? Men mamma måste hämta den på posten först... Skolan idag var helt okej den gick hyfsat fort. Idag ska jag ta porträtt bilder, men bara om jag är klar med läxorna... Förresten, jag ska nog gå och hoppa stutsmatta nu innan läxan? Haha, men idag är det fredag och jag ska mysa ner mig i soffan och kolla på tv! Det är något som jag verkligen älskar sjukt mycket. Men vi hörs senare sötnosar!

if you wish for peace, understand war

Bloggläsare! Idag när jag kom hem från skolan gick jag ut med sammie, han var dålig i magen, jag lider med dig gubben! Sen kollade jag på OC och sedan spelade jag mario. Jag gjorde *en hemlig sak* sen kom linnea. Vi tog kort när vi hoppade stutsmatta, men jag tänker inte lägga in och krångla med dom nu. Jag ska göra mig i ordning sen kolla på tv eller något. Ska också plugga på lite engelska glosor, och vetni?! Imorgon kommer min plattång, och jag dööööör, jag vill ha den nununu! Min stinker ju apa:( Ska kanske ta självporträtt imorgon, vi får se! Förresten, har ni märkt att jag har en ny kategori? Den heter "Dagens citat" och på morgonen när jag kan kommer jag lägga ut ett citat, kul va? Nu sk jag träna gloser, vi hörs imorgon!


ÅÅÅÅÅÅH! Jag älskar denhär bilden, min storebror har målat den en gång, och då tog jag kort på den, tycker det låter så bra med "If you wish for peace, understand war"


The day

”The power of love, a force from above, cleaning my soul.”

i can walk a 1000 miles to be with you

Hejsan söta bloggläsare! Idag har jag varit med Linnea, vi kollade på tv, spelade mario, hoppade stutsmatta och gjorde läxa. Sammie var med när vi hoppade stutsmatta, asså inte på utan han fick ligga utanför och njuta av utomhus. Sen gjorde vi läxa så nu är jag klar med engelskaaaan:D Alldeles strax ska jag duscha, sen se på Blue Bloods klockan nio, eller heter det så? Men iallafall, mådde illa idag igen men jag var i skolan. jag hade otur hela dagen. Först får jag ont på ett ställe i magen, och på idrotten ramlar jag på något klumpigt sätt och slår i knäna och neråt. Har ont i fötterna :(

Imorgon kanske jag ska rida med fidde, men bara kanske får se med mina fötter! Men ja, bloggar mer imorgon!



Asså här dör jag litegrann, jag gav honom ett grisöra och han är såååå söt.


massa plugg...

Förresten, jag har en idé om att försöka ta kort mer på min vardag, även om det är mobilbilder! Bara så att allt inte är så bildlöst menar jag? Menmen, vi får se. Hade så bra!

var med du också;)

http://superdupershop.blogg.se/2011/april/tavling-vinn-john-whitaker-hjalm.html



Min motivering: Jag vill jättegärna ha hjälmen då min inte är min? Det är min mammas och hon vill helst ha den ifred. Hon fick den utav sin kompis men jag hade en vanlig Jofa hjälm som jag absolut inte ville rida i. Så jag lånade hennes, eller jag lånar den. Hon får alltid rida med lånehjälm när hon rider för att jag har snott hennes, givetvis så lånar hon den när inte jag rider. Hjälmen skulle betyda väldigt mycket för mig. Jag älskar Whitaker!

Ifall jag vinner så vill jag ha en i storlek 58 med swarovski kristaller på rosetten!


Var med du också!

varför

varför jag, varför jag, har jag gjort någonting mot alla andra, är jag inte lika mycket värd?


sjukling

Hej! Jag vet att min blogg är åt helvete just nu men jag hinner inte blogga!

Idag så är det tisdag, när jag kom till skolan så började jag må illa, lite läskigt:S Som om jag hade feber eller något. men jag lyckades vara kvar hela dagen! Sen åkte jag till örebro med mamma och pappa, vi hämtade upp david från hans skola. Vi skulle ta nya passfoton! Haha jag, dör, man fick ju inte le och jag höll på att garva ihjäl mig. Tss. Men det gick bra till slut. Innan det gick vi in på maxi och skulle köpa en plattång, eller jag skulle det. Den kostade 500 :O

Men iaf, så den köpte jag inte, sen så sa mamma och pappa att vi skulle kolla på plattång någon annanstans efter vi hade tagit korten. Sen så handlade vi på willyss och jag frågade mamma sen när vi hade handlat färdigt: Vart ska vi nu?

Hon ba: Hem.

Jag vart helt förkrossad och så jävla förbannad att dom lhög, dom lovade att vi skulle kolla någon annanstans! Så jag började gråta *pinsamt* men jag vart så arg... Det allt slutade med att jag köpte GLISS schampo och balsam, och barnängen schampo och balsam, hehe. När jag kom hem så spelade jag lite mario, sen så skulle vi åka och göra en sak *hemligt* Kolla på en saaaaak:D :D:D:D:DD:D

Sen så alldeles nyss beställde jag hem den där plattången jag ville ha, jag beställde från netonnet och där kostade den bara 400, eller ja 399 för att vara exakt;) Sen gick jag ut med vovven min, han skämdes sönder med hans gulliga reflexväst, hihi!
jag tror faktist jag har feber, känner mig hängig!
Ikväll är det desperate housewievs, im i LOVE.

Nu blev det ett långt inlägg för att gottgöra er, pussochkram!

    


Så denna har jag nu klickat hem!

fgh

Idag är det söndag, och det betyder stallet. Eller ja, så kanske jag inte ska säga, har varit i stallet reda ju;) Aja skitsamma. Idag så mockade vi ganska fort, sen så städade vi i sadelkammaren lite, sen så fyllde vi hökärran och började luncha! Efter det åt vi själva lunch, fick också passa en står jättevovve som hette Aik. Han såg ut som en varg och han var jättestor! Men hur snäll som helst. Sen skulle vi rida, vi red inte mycket alls för det kom massa andra och red. Dom pekar och viskar på en, och usch nej det är läskigt. Ingen rolig känsla alls. Men iaf sen så var vi klara, då fick vi rida Tess Michelle och Moonlight. Jag och fidde red inte så länge, tess var jääääätteeeeduktig. Jag svettades som en gris, jag klarade inte av värmen, asså shit... Sen åkte vi hem och jag har inte gjort någonting. Jo jag badade och faaaan va jag är sur nu. Min mobil blev blöt så nu är den helt cp. :'( :'( 

hörs, jag är på dåååliiiigt humÖR.


helvete också

Hejsan söta bloggläsare! Idag åkte jag ut till stallet vid 20 i nio. Och haha innan så skulle ajg gå ut med sammie, då tar jag på mig jackan och går ut, jag glömmer hunden:S  Haha, jag döör. Men ja, istallet så går vi in i sadelkammaren, och bara får någon kick och vill görs rent benskydden. Då ska vi göra det, men får en förfrågan om vi vi hjälpa till på utsläppet. Och självklart gör vi det! Så vi tar ut några hästar. Sen gör vi rent benskydden. Jag gjorde rent sadelgjorden också. Sen så knyter jag mitt träns och så hänger jag den på ett annat ställe där inne, linn med. Vi kände oss lite privata då, hihi;) Men sen böt vi tillbaks igen. Vi mockade, och så skulle vi göra höpåsar och det var lite roligt. Höet tog slut, så vi fick köra den andra på plats. Och gud så duktiga vi är... Men det gick ju iallafall? Hehe. Sen har jag linn och fidde lunchen, sen går vi upp och äter. När vi har ätit klart hämtar vi våra hästar. Sen när vi skulle rida var det en tjej som skulle provrida nixon. Så vi skrittar ut lite, sen dör jag och fidde. Eller ja, vi är döda nu. BÖH. För linn gick tillbaka till ridhuset så det var bara jag och fidde. Sen går vi tillbaks och travar lite, sen en liten galopp tar vi. Så inte så seriöst pass eftersom jag inte ville vara ivägen:/ Sen så åkte vi hem.

Ikväll har jag spelat uno och chicago med mamma och pappa, alltid kul! Imorgon blir det stallet igen, så nu taggar jag grymt, jag älskar verkligen ponnyn.



jag kan inte förklara med ord, jag älskar dig bara så himla mycket.

/ Malin Lindberg.

Jag är med och tävlar hos denna gulliga tjej, var med du också! :)


Kandylandy.se

Brandsinfashion.com


boys don't cry

Hejsan! Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag följde med fidde hem, och sen gjorde vi lite läxa och åkte till stallet. Men jag hade glömt ridhjälmen, och inga där passade. Alla var för stora. Men fidde red vilda, och jag följde med så jag fick en promenad! Och jag fick testa henne lite också, hon var hur gullig som helst! Traven är lite vinglig men hon var ändå huur söt somhelst. Sen åkte jag hem, åt mat och jag vart så trött så jag bara la mig i sängen, där låg jag i en över en timme och lyssna på musik. Sen kom mamma hem, vi gick ut med sammie sen så borstade jag tänderna och sen duschade jag. Sen gick jag och la mig, hehe. Sen hände det inte så mycket.

Idag så följde fidde med mig hem och vi åt flingor, sen gjorde vi kladdkaka och kollade på tv. Spelade också Mario superstars. Sen gick vi ner till linn, vi hjälpte henne och fanny dom skulle på disco´. Vi gick hem och jag provade lite eyeliner hos linn, haha värsta emo jag vart. Sen skulle jag tvätta bort det och fidde åkte hem. Nu ska jag se på teve, pusshej. :) / Malin

RSS 2.0