1798, YEES!


jag är coool, jag är bra, jag är megabäst!


shittttt

hejsan! Förlåt tusen gånger för att jag inte bloggar, men jag har allt annat än tid. Vi fixar hemma oså, jag är i stallet fyra dar i veckan, och så skolan! Sen ska ju Alexander flytta in på sundsberget (granne) Haha. Men nu hinner jag skriva lite iaf.


Ska igentligen vara i stallet nu, men var klar med allt förutom ridningen så jag åkte hem igen. Ska åka ut igen senare då, men det blir när mamma är klar. Hehe.. Har btw kollat lite på gina och om jag räknar vad det kostar, det jag vill ha så blir det:
      2225. troja?


hehe. Men nu ska jag checka vidadre, får vell välja ut lite kanske? pussar!

 





late



tjohejsan. Har inte bloggat på så hääääääääääääääääääääär länge! känner mig riktigt kass faktist .. Haha, men jag var bara tvungen att skriva om idag. Men jag orkar inte skriva om allt så skriver bara om ridningen?

- Först så red vi Early och Plugg, jag började med Early och Fidde med plugg, sen böt vi och jag fick rida Plugg, han är bra (yyyy' Hehe. Men sen så red Jag Dante, Fideli Olliver och Angelica Bubba. Det var flumm. Vi skrittade på ängen när vi började rida, senså när vi skulle gå in vid bommen så behövde vi hitta ett sätt att ta oss över allt eftersom det var dike. Dante ville inte gå först och ingen villa leda honom då -.- Så jag hoppade av och ledde honom, han hoppade ju över diket :o Haha, men iaf så hoppade Fidde oxå av och ledde Olliver, Sen så villle inte Angelica, Emelie, eller Angelicas Mamma ta bubba för att han var stark, så jag fick hoppa av igen (hade hoppat upp imellan) senså fick nån hålla i Dante, så skulle jag ta Bubba med Angelica som håller i på andra sidan, det var deras plan. Men så vågadei nte hon så jag fick göra det själv, men han gjorde inte ett SKIT! han var mega snäll, hoppade över som Dante så inga problem med det.


Sen red vi och travade, sen skulle vi galoppera, men det ville förstås inte Angelica, då blev jag sur och sa att hon skulle vända för vi ville faktist galoppera. Så hon vände och red själv. Det gick bra för mig och Fidde, när vi galoppera upp för en backe så gick det hyfsat snabbt, han var inte så jätte pigg ;) Sen så när vi vände så galopperade vi på en raksträcka, sen så kommer ju den där backen, och den går ju nerför då, och jag skriker att hon ska stanna med hon ba: DET GÅR INTE! så jag får styra Dante sick - sack över vägen. Sen skrek jag till Fidde att hon skulle såga, och då stannade han direkt.


Sen så skulle jag visa henne ängen som jag har ridit på, vi golfbanan. Så är det ett dike där, så säger Fidde: vart ska vi komma över?
Jag: det är en stig där.
Hon: Kan vi inte hoppa över diket?
Jag: jo det kan vi.

Så vi kommer där i trav och dom hoppar, men det kändes skumt :S haha. Vi skulle hoppa en gång till men mot andra hållet, så blir det full galopp och dom hoppar, sen är det en gård och olliver springer nästan in i ett träd. Sen så vill inte Fidde hoppa igen, så jag gjorde det själv, medans hon gick vanligt. Sen så bara galloperar Dante iväg, och jag gör värsta tvärvändningen och han lyssnar ju oxå, så jag tappar balansen och ramlar nästan av :S


Sen rider vi tillbaks och tar grusbacken, alltid lika skoj ;)

haha, shiiiiiiiiit va långt :o tar igen för senaste veckan? pussar!

chicago





spelade chicago med Mamma & pappa, såklart vann jag båda gångerna (a)

hihi, stallet imorgon (yyy' hörs.


NYHET:
Kottenbus har åkt, jag SKA hälsa på :'(

excuse me, I thought I was a manager here?


hej. Idag har jag mest slöat, suttit framför tvn och glott .. Det blir inget annat man gör på vardagarna, fast iförsig så har jag tagit en promenad med vovven, men han är envis, haha!



Dessutom så köpte pappa "maom" till mig ◊. Så ikväll så ska jag se på Idol och äta popcorn, chips & godis, chill!


Sen imorgon blir en superdag! Fideli kanske ska till stallet och rida Olliver, varannan lördag (a) Så ska rida med henne, vi måste rida ut, men hur är Olliver ut? Aja, vi får vell se då :) nån måste ju ta reda på det, eller jag frågar vell Emilia :D

Jo, vad vill ni veta? Har ingen aning om vad jag ska skriva,  skriver senare ikväll om jag hinner, hörs.

Hi cuties


Tjohejsan! sitter vid datorn och försöker fixa bilder, men jag misslyckas som vanligt -.- men ska försöka igen, ska ny bilder oså .. Haha. Men ja, var ju ute och fota lite, såg en vit äcklig spindel? fotade även den. Idag blir det även en chilldag, har ingen aning om vad jag ska göra, förutom det där med bilderna då. Huhu, vi hörs senare idag, pussar!

I'm sick


tjo. Är sjuk, men det känns inte så mkt längre, glor framör tvn. Idag har jag städat mitt rum, inte så mkt mer .. Ska nog slänga mig i en dusch, så jag känner mig lite fräsch, hörs senare, när jag har tid.


thinking of making cupcakes ..



tänkte göra såna, hehe:D

you are so fucking fake



tjoho bloggen. Blev skolan endå, kände mig mkt bättre när jag vaknade imorse :) Men iaf, dagen har vart chill, flummar ju som vanligtttttt :'))) ah, men ja. Hände inte så mkt, förut när vi skulle hem ..





Jag fattar inte, du blev sur på mig för att jag inte flyttade bak till dig i bussen, du behöver vell inte skriva jävla dissare för det? Du är min bästavän, men det där var så jävla omoget, om det är så, så skulle du fått jävligt många sms av mig förra året, du vet inte hur många ggr du gjorde så mot mig, så jävla omoget.



I know who you are

tjo. ÄR typ sjuk så kansek stannar hemma ifrån skolan imorn, hinner inte blogga, pusshej!

No good








tjo. Dagen var BÄST! vi mockade oså, sen vi tre så red vi, Dante är super ♥  ah, men sen red jag Pompe ♥
han gick oxå bra, prövade ett hinder oxå, men hade ledar på den busponnyn! så jag ramlade inte av .. :D Men han var faktist jätte duktig, gunderar på å ta honom på lördag eller ngt, för på söndag kanske vi ska köra honom.  hehe, vi har planerat ni vet ;) haha, nejmen ska slänga mig i duschen nu, hörs.

You Can't Break A Broken Heart



tjo. Ska alldeles strax till stallet med slänger in ett inlägg. Angelica kommer och hämtar mej strax, och sen ska vi nog rida först, sen mocka, eller jag vetinte. Men jag tänkte ta och rida filur lite idag oxå, men bäst att fråga först! Har kameran med så Angelicas mamma får fota. Haha, men nu kommer hon, hörs.




I wish

SVAR TILL LINN: Jo, kotten skulle kanske åka idag, men bara kanske. Snart iaf, hon har köpt honom.

Wish you were


tjo. Har inte skrivit något om dagen än, så tänkte göra det nu.

Vi kom ut vid kvart över elva eller ngt, jag mockade, sen red jag och mamma.

Hon fick rida Jacob eftersom att Primeur inte får gå.  Det gick bra, fast när vi var på väg hem så skulle vi trava men Dante ♥ ville galoppera, så han kom fram i galopp, så Jacob gjorde oxå det, Jacob gick först. Sen så sprang Dante ♥ om Jacob, HAHA!

han blir förjävla pigg! kul iaf. Men Imorgon så ska jag nog rida med Angelica, men jag får inte tag på henne :ppPPPp och BTW såå åkte kottenbus idag :( jag SKA hälsa på honom. Känner hon som har honom.



Nejnu känner jag att dethär blir lite långt, vi hörs imorgon brudar!








my wish-list





















hoho. Typ bara hästsaker, EN annan sak? haha, tönt. Men det är det eda jag kommer på, HAHA, menmen ska fixa mig och höra om A & J har lust med mig. hörs.

my heart is broken


Denhär tackar jag inte nej till.

I'm strong



tjo. Sitter här med ridkläder, tänkte åka till stallet men mamma sa att jag var tvungen att vänta -.-. Så ska åka alldeles strax, för vill ut NU! haha, vi hörs, kvällen var iaf bäst, natten. ♥

Monday morning ..



tjo. Sitter hemma hos Fideli    ♥  vi typ gör iordning oss, eller hon gör .. Jag ska börja om ett tag, sen kommer mamma med mina skjortor, vet inte vilken jag ska ha, det bror på:D Har iaf tagit kort på lite "blommor" nu, blev SUPREM! :p nejmen, sover ju hos Anton oså, haha. Menmen, ska nog börja fixa mej nu.


I've got the nervs



tjo. Ska alldeles strax dra till skolan, ska göra en liten fläta först typ. Idag är det en tråkdag i skolan, sen blir det bättre:D efter asså .. :P vi hörs.



FÖRSTA, ANDRA, TREDJE OCH FJÄRDE.



hejsan. Bloggar lite nu, och som ni ser så har jag gjort om designen lite .. Kände för det, hade endå inge att göra, men denhär gången blev det en liten lättare, för ibland är det oxå snyggt. Nu om dagen .. Idag så åkte jag till tandläkaren (specialist) det tog typ fem minuter nåt sånt där, sen åkte vi och hämta min telefon, sen åt vi på subway :D så jävla gått äre! :p Ah, men sen när vi kom hem så kom Linn vid typ sex, vi gick ner till bryggan och fota, vi tog vid vatten oså mest då, men typ i båtar oxå xd. Sen gick vi hem, hann inte så mkt, hon skulle hem och jag har suttit här. Ska nog ta en macka eller nåt. JUSTFAN jag följer nog med Fideli hem imorn, vi ska ju på Antons fest så vi kommer gå på den, ev. sova över. Det är typ hela sexan, alla är bjudna iaf. Jag kommer självklart ha med mej kameran, s å jag kommer fota .. HEHE. menmen, ska äta nu, sedan packa, vi hörs.




dante, min bästavän, jag har inte råd ..

tjo, allt har typ ordnat sej .. eller jag vetinte:S men ska typ va med linn imorn, sen blir fredagen en chilldag, sen dante på foder, lördag, söndag. Kommer KANSKE blogga lite .. har faktist försökt att ladda över bilderna, men det gick inte på denhär datorn, så kanske testar på min andra senare, ska iaf ut med hunden nu, pussaR!



dante, nu är du min <3

RSS 2.0