hemma nu !:)

hejhej,


nu har vi kommit hem ! det var faktis ganska kul;D den mesta tiden var vi med jonna, jobbigt ! vi åt jju oså. Sen var vi i skogen, sen efter ett tag blev det kladdkaka:D sen fortsatte vi, sen kom vi till massa hus, sen vinkade emma till oss, haha. Men när vi kom tillbax så vet jag inte vad vi gjorde? vi hade småbarn med oss hela tin' eller jo vi typ lekte kurragömma:::) vi flumma llite;d men vi typ gömde oss i garaget, ingen hittade oss ! det vvar typ jag, linnea, arvid & lovisa. Jag ska nog packa det sista i väskan :) jag hann ju göra rent borstarna. Dessutom så ska jag få två linnen imorn (L) det är Du & Jag linnen;D  har såna spetstrosor åxå:) iaf så är det ett i ljusrosa & ett i svart.


JUSTFAN! vi har beställt kläder från hm (a) eller vi kanske inte har postat? det är ifån katalogen iaf .. menmen, nu ska jag se på film med mami, pussar!


MALIN


tack mama:)




tack mamma ♥ fick detta idag ^^ska användas ikvääll;D
hejhej,



nu sitter jag och gör absolut ingenting. Jag har spelat wii med ida, men sen pallade inte nån av oss mer. Snart ska vi ju ner tilll kristina, det var ju inte tre utan klockan fem. Så jag ska fixa mej lite:D det är ju sol ute men inte så varmt direkt. Idag skulle jag göra rent mina borstar, men vi får se. Ska se om jag hinner innan jag gör iordning mej (; moste ta fram vad jag ska ha på mej isåfall. Skriver mer ikväll. btw så kollade mamma o mitt rum efter en sak igår, och hon hittade en ny tröja ;) sen så hittade jag en plånbok med 30 kr i ;o hahah, pussar!



MALIN





jag är trött..

hejhej,


idag vaknade jag vid nio och kunde inte somna om, great! så jag är iaf jätte trött nu. Idag blir det vell en chilldag fram tills klockan tre:) vi ska på "fest" hos kristina, men så skulle inte jag kalla det;) Har ju i princip packat klart, lite smågrejer kvar kanske. Min dator dör faktis om några sekunder .. Nej, jag bloggar mer senare, pussar!




randominlägg, men jag lovade!

hejsan sötnosar ♥



nu får det bli ett snabbt och kort inlägg nu, för mamma vill inte att datorn ska vara på efter tio :/ jag har ialf packat klart nu, jag skyndade mej men slappa imellanåt. Så det tog lite tid. Jag packade inte på dagen, utan jag kollade på teve. Sen vid halv tio, tio börgade jag. Alla ligger i sängen nu förutom jag och david, ska nog läggs mej strax, datorn dör endå vilken sekund som helst. vi hörs mer imorn, pussar!




what is love, baby don't hurt me, don't hurt me, no more.

hejhej,


vaknade runt tio idag, läste till tjugo i elva, gjorde frukost och satt mej vid teven. Och där har jag suttit tills nu. Jag bloggade inte något mer igår eftersom jag läste, sen så somnade jag med boken i händerna, och när jag vaknade hade den ramlat ner på golvet. Idag ska jag börga packa väskan, alldeles strax ska jag borsta tänderna. Packa väskan tar ju inte så lång tid, så efter vene jag vad jag ska göra. kanke sitta och beundra davids nya dator? nej, då dödar han nog mej. Jag sitter med en glass i handen, intressant ;DD jag skriver mer sen, jag loVAR! 
pussar från mej ♥



rubrik

chacha bloggen' ♥



har lite bloggtorka just nu, men jag har inge att skriva om ! Jag har ialf legat och läst hela dagen, typ. Så har inte hunnit blogga ngt:) ska läsa nåra kapitel till, sen slänga på mej kläder & börga packa. ridlägret är snart här & jag längtar !!! jag bloggar mer ikväll och ser om dt har hänt något kul:) pussar!




rubrikfan

hejsan sötnosar ♥


nu har jag varit hos kristina, läst ganska mkt, och typ halvsovit:) haha. Ska ialf lägga mej lite tidigar idag, är shiitt trött, vaknade vid nio imorse;o Jag har inte börgat apcka idag heller, men jag kan ju fan inte hämta väskan nu när dt är mörkt? jag SKA hämta den imorn, för dt ska ju ändå regna så (: Senså visade dt sig att hela min hand är svullen, asså faaaaaan. Dt kliar ju åxå;( men hopas dt är borta till ridlägret, annars dör jag ju ;o imorn kmr ida, men n'r vet jag inte. Ska vell packa innan, eller ärligt talat så vet jag inte :S Ska nog läsa lite nu;) vi hörs imorgon, pussar!




JAG ÄLSKAR SOL

tjo sötnosar ♥


Nu har jag solat ett tag, lite färg ksk? ska ut strax igen, fast dt får bli på altanen. har mest färg på ryggen eftersom dt är skönast att sola den ;ppppp dessutom så blev jag ju getingstucken igår, hela fingret är svullt och varmt, och dt klirar som fan! haha. Men har inte packat än, ska nog göra dt lite senare:) måste ju hämta väskan oså först;p nej nu ska jag dra mej ut i solen, vi höres!





helvete, jävla rubrik?!

hejsan alla söta bloggläsare ! ♥



Nu har jag precis kommit in från en härlig promenad med vovven ! inte dt roligaste direkt men man moste .. solen lyser, dt betyder att jag ska ut & sola (a) den är inte så stark men dt duger? Men asso jag måste faktis ut nu, jag vet ju inte hur länge den stannar ;D pussar !





hallon ;oo

heysan söta ♥


nu har jag precic varit ute & hoppat, tog lite bilder åxå (a' & sammie står brevid mej och läser, mwohahhw.  Ikväll ska jag inte gör så mkt, eller ja dt är typ kväll? men jag vet ingen film lr så. Jag skulle ju börga packa, men har inte haft tid^^ jag ska skriva en packnings-lista typ nu. vill ni veta en sak? mitt finger är ttyp stort, värsta svullet ;o jag har fan inge att skriva om, skriver mer imorgon, pussar!



asso shit va jag ska mulla ;o


en bild på mej från idag ..






sometimes i wish i haven't met you.

hejsan sötnosar !


dagen idag har typ bah var chill, först leta jag igenom hela rummet efter en dosa, men dt är en låda jag inte har tittar i en, om den finns där får jag rådamp. haha. Sen satt jag vid datorn, tog bort klockan för att kolla en sak, sen så fick jag inte dit den på ställe, så typ jag höll på å dö ! jag kände skuldkänslor för mej själv?
haha, idag vid 3 typ drog vi för att plocka hallon, har en egen skål btw. Ska äta ikväll, men inte alla dåra. Vi kom hem typ vid hem, Sen gör mamma en hallonpaj just nu, det blir efter maten (a9 ja, dt här blir ett random inlägg. Men vädret? det gillar vi ! nej vi älskar* asso sol sol sol, jag fick typ skuldkänslor för att dt inte var sol förut, jag ville ju solaa ;PPpPPppP Ikväll ska jag ialf inte dricka cola ! jag ksk somnar tidigt för jag är fett trött') nej jag skriver mer ikväll. läs lisas blogg btw. NI kmr inte ångra er, jag loovar !





- jag har konstigt nog denna låt på hjärnan?



lalalalallalalall

Godmorgon sötnosar ! ♥



Igår kunde jag inte somna, haha. dt var nog colan. Jag gick & la mej halv ett, hahhhaha tönt. Sen hörde hur någon gick i hallen & köket oså, då gick jag upp då var dt mamma, hon kunde inte heller sova. Så hon tog nån tablett :S klockan var ttyp två då. sen så somna jag inte förens tre-halvfyra. Sen vaknade jag vid åtta, jag bah; men seriöst, jag har inte sovit nånting. Jag sa dt till mej själv för jag var så trött. hhahha. Jag gick upp vid tio sen då, somnade om. nog om natten. nu ska jag ta & göra lite frukost, sen ska jag städa upp lite i mitt rum, sen ska jag börga packa inför ridlägret ;DD Sen kmr jag sätta mej vid andra datorn, sitter ju vid laptopen nu. För jag ska kolla bloggen oså.



jag orkar intw vända rätt bilden :>




ja, där satt den !

hahah, mami sa att jag skulle stänga av datorn elva? nejmen puss & godnatt ♥



♥ godnatt, lr inte än?

hejsan sötnosar ! ♥


nu sitter jag & håller i ett stort glas cola, jag har precis gjort klart designen och är ganska nöjd faktis:D Jag ska bädda rent idag, äta en macka och bah chilla lite:) bilderna från idag kommer imorgon, men sammie-bilderna kommer nu !:D Imorn så vet jag faktis inte vad jag ska göra, jag ksk ska börga packa:) men asso jag längtar så j*vla mkt !;DDD jag har ju bestämt mej, jag går endå:) för eftersom jag har längtat bajsmkt, dt hände lite saker, men jag bah moste gå ♥ shit, dt kmr bli bäst'))

- nu kmr dt bilder på sammie bejbi <3









h
aha, sammie bejbi är gaaaaaaaaaaalen ;PppPPPpppPP nej nu ska jag äta macka, puss ;* / malin

linnea are here :*

hejsan sötnosar ♥


nu är designen i princip klar, ska bah ändra lite smådetaljer. Nyss tog jag och linnea några bilder på sammie som låg och sov i min säng, xd. Han hade täcke och allt. Bilder kommer ikväll.
nejnu ska vi göra något ! puss ;* / malin

.

hejsan sötaaaa (L)

nu har jag duschat, eller typ en halvtimme sen? men ialf så när håret börgade torka kände jag att det inte var lent alls ! så nyss tog jagf i lite hårinpackning som jag ska skölja ur sen. Btw har jag skaffat klocka till bloggen, vill göra om designen igen, vill ha ngt nytt lixm. Jag vart inte så nöjd med den jag har, inte den jag hade innan heller -.-'. men den här gången ska jag ialf försöka så att den blir snyggare än dom andra jag har gjort. Nej ska ta några pics nu. pussar till er ♥

rubrik vadå?

hejsan söta !


Idag får dt vell bli en chilldag, fast linnea ringde och väckte mej & frågade om vi kunde va? det var vid halv elva lr ngt. Igår fick jag spela sims för min snälle bror ♥ tänk att han ska flytta till kiruna? ;o nejmen jag spelade inte så länge, kanske spelar mera idag:D jag var bajstrött eftersom jag vaknade bajstidigt igårmorse, så gick och la mej vid elva, sjukt jag vet !  senså vaknade jag ju vid halv elva idag (som jag sa;))
Igårkväll skulle jag duscha & byta lakan, men det gjorde jag inte, så ska göra det idag istället. det blir troligtvis mer bloggning i eftermiddag. btw så drar pappa & david till örebro nu, så blir ensam hemma ;o jag har verkligen fobi för det, men om jag stäng er in mej i mitt rum så behöver jag ju inte tro att jag är ensam hemma:) puss ♥



- söt bild på dante från i våras ♥
jag var tvungen att klippa bort mitt fejs ..

siiiims::D




åh ! Jacob, du är andledningen till att jag rider, när du är borta, är jag borta. Jag skulle inte klara mej utan dej bubbis ! du vet att jag älskar dej / din malin;)
haha, lite mer bilder jag har använt ') nejmen, pappa fick damp på mej igår, han bah: du lurade mej, du sa att du skulle lägga dej ! och jag bah: öh? vänta lite bah:) sen fick han värsta damp :S men igårkväll så låg jag och typ spelade lite på mobilen. Sen väntade j ag på att klockan skulle bli halv tre, mamma kom hem:) så jag prata lite med henne sen gick jag och la mej igen. Sen klockan fem, så vaknade jag, sen somnade jag igen. Sen så vakna jag tio över elva. Gick upp, prata med mamma lite. Sen vid ett åt jag frukost. Sen typ spela jag wii tills halv fyra. Sen städa jag upp i min garderob lite, tog på mej kläder (a) sen vid fyra gick jag ner till linnea, och fick reda på att linnea & oskar hade fått en ny mobil, (var då) en sony ericsson x10 mini pro. JAG VILL HA EN SÅN. men min duger än sålänge. Men ja, vi typ gjorde inte så mkt, vvid halv sex skulle jag hem och äta. & linnea skulle åxå äta, sen kom hon upp till mej. Vi gick ut och hoppade studsmatta sen typ lekte vi frisöööör;P haha vi är småå igen:DDD nejmen vi hade lite kul bara:) sen vid åtta skulle hon hem? så jag ska höra med david om jag får spela sims. Fast jag ska typ duscha innan, eller efter? jag vene. Jag ska ialf gå nu. puss ♥






- har den låten på hjärnan just nu:) dagens låt ?

pappa får damp







haha') kollade igenom lite bilder som jag hara använt förr:) ja ialf, så kom vi hem vid typ 1 eller det var kanske 12? jag vene. Dt var ganska bra faktis:) jag skriver om dt imorn, för papa får DAMP ! puss ♥

dante b <3


heysan. Hann verkligen inte skriva imorse, ber så mkt om ursäkt ! men ialf så ska vi äta sen drar vi ! jag skriver typ ikväll, vid halv 1 ? vi kmr typ hem då:D hoppas melinda kmr, men dt gör hon  säkert inte, bara för dä. och jag moste bah säga att DANTE ÄR BÄST ! DET FINNS INGEN BÄTTRE <3 men ja, har vell inge att säga .. skriver mer ikväll. pusshej ♥


dante bästevän, släpp aldrig taget !:D älskar dej bebi, bvfa.

dante bebi imonnn=)


hejsaN! ett inlägg med bild nu, dt var ett tag sen:) men ialf så fyller pappa år idag och jag har namsdag, graz t mej (a' nejnej. Imorn är dt diggiloo fick jag reda på typ nyss? det är i filipstad:) så om man har tur ksk man träffar saknade melinda ! fyfan så man saknar henne :( jag trodde att jag inte skulle överleva :'( men ja . .Imorn innan vi ska på diggiloo så ska jag rida dante bebi' <3 emilia rider berra, jag dante;) shit dagen blir bäst::) sen så blir dt filipstad då, jag moste förbereda mejj;O jag ska nog gö fransk manikyr strax. Men ialf så hörs vi imorn bitti och innan vi åker ! pusshej ♥

btw .. jag lånade ett fint halsband av mamma idag och hon sa att jag fick dt (a' åh ! asso jag blev lycklig, lycklig.. jag tar kort på dt sen när det är bra ljus ute ;P

jag litar inte ens på min bästavän, fifan.

jag kan inte andas, jag får inte luft. ni trycker ner mej på marken, jag kan inte andas, vafan ska hända nu? jag kan inte andas, jag kan inte andas.


jag trodde du var min bästa vän.





20 sannigar om mig. (vissa ksk ni vet:D)

  1. jag spenderar mest min tid med min kusin linnea.
  2. jag tål allt.
  3. den första jag pratar med när jag mår skit är alex eller fidde.
  4. fideli är min bästavän.
  5. jag litar inte på vem som helst.
  6. när jag mår skit lyssnar jag på depplåtar, och börgar grina.
  7. jag är snål.
  8. jag ska börga sexan.
  9. dante är min bästevän<3 (åxå)
  10. jag har gått på lärke.
  11. jag ska skaffa räls.
  12. jag har halvlockigt hår.
  13. jag är avensjuk på många ..
  14. jag heter emma i andranamn
  15. jag heter angelina i tredjenamn.
  16. jag har fiskat två gånger i hela mitt liv.
  17. min pappa har sjungit i matz bladhs.
  18. min pappa fyller 64 idag, HAN ÄR GAMMAL:;D
  19. jag duschar varge eller varannan dag.
  20. jag har storlek 37-38 på skor.

så det var tjugo frågor, nejmen nu ska jag nog hoppa in i duschen ! pusshej ♥

♥ namsdag idag ;p

hejsan ! ida fyller ju pappa år, så vi ska fira honom. Vi ska snart åka och fiska (igen) asso dt är inte kul direkt, bah när man får fisk:DDD men fiske är absolut inte min grej ! ridning skare va:) men nu ska jag äta frukost sen ute med vovven;P

btw; vi gick upp vid 8, jag somnade i mammas säng xd. puss ♥

i hate youuuuu

hejsan, dålig update i know, men jag gör ju inget på dagarna och då har jag inget att skriva om, berättar nog om dagen imorgon, lixm fina fisken jag fick upp ;) nejmen är trött faktis, btw pappa fyller imorn :) puss ♥

menbajsanerdej

hejsan, förlåt jag slängde aldrig in dagens outfit men dt var typ shorts och linne. Jag skriver faktis imorn. puss ♥

♥ rubrik

hej, har tagit kort på sakerna nu. Idag ska jag göra fransk manikyr och sen lite saker som gör nytta. Vi får vell se vad jag hittar på:) föresten så är dt dagar som jag skulle vilja vara med nån, hör av er till min mobil;) jag svarar oftast.  Föresten så moste vi sova över nån dag, eller hur fidde,alex? men ialf så är jag ledig i några dagar framöver, så ifall ni vill hiytta på nåt så ring lr smsa. Jag moste städa upp lite i mitt rum, men dt är inte mkt. Jag har inge att skriva nu, jag lägger ut dagens outfit sen:D

tunika från lindex - 199 kr.

shorts från hm - 99 kr.

shorts från gina - 49 kr.


bilderna på oss, typ 3? kmr sen för jag moste gö dt på vanliga datorn:D puss ♥

imorn bruds (L)

hejsan ! förlåt att jag inte har skrivit något, men jag typ vaknade tidigt, sen kollade jag på teve. Linnea kom, jag åt frukost vi drog ut och gick en sväng med hunden. Sen gick vi ner till hennee och höll på med muffins, sen skulle hon äta, och efter dt drog vi till lastbils. Sen stack vi hem, vi spelade lite kort sen bar dt av till örebro ! ni får se imorn;) vi hade ju inte hela dan på oss, vi åkte hemifrån halv fyra, xd. Sen när vi kom hem vid halv åtta/åtta så åt vi, hon skulle hem och äta. Sen vid nio gick jag ner till henne, vi plocka hallon. Sen vid halv tio skullle hon in så jag drog hem. Sen så kollade jag på film med mamma och pappa. Sen har jag duschat och ätit en macka, och nu sitter jag här. puss ♥

♥ läääsa;P

hejsan, nu ska jag läsa, mama dödar mej om jag inte stänger av datorn nu, hon tkr jag nördar den :>
puss ♥

tino - tindra ♥


chacha bloggen ! nu har jag kommit hem och jag har ätit, så söta är ungarna (L) men ska ner till linnea nu, skriver om dagen sen så sötnosar ♥

hos bästevänn nu !



hejsan ! nu sitter jag hemma hos bästaste, vi har hållt på med kaninerna;) så söta är dom ! (L) kärlek tlill dom <3 men nej ialf, så vene jag vad vi ska göra, kan ialf inte sitta och skriva här :> hörs ikväll. puss ♥

bildlöst

hejsan, det får bli ett snabbt inlägg nu. Först så vaknade jag vid halv nio, sen gick jag upp strax efter, tog fram kläder och nu ska jag göra frukost. Jag ha faktis bråttom ! jag bloggar typ ikväll om innte på dagen. puss ♥

jävla pannbajs;(

hejsan ! dt blev ett sista inlägg, jag ska hoppa in i duschen sen lägga mej och läsa, imorn ska jag upp kvarti nio -.-' dt är fett stört, men jag är inte trött om jag lägger mej tidigare, skriver ofc imorn. Inget på hela dan trorjag, om inte vi sätter oss och nördar:D men ialfw på kvällen. puss ♥

bildlöst

hejsan ! (L) nu har jag städat och liteså, inte riktigt klar men nästan. Imorn moste jag upp tidigt, för ska till bästaste vid typ halv tio,  eller dt ksk är för tidigt? vi får se. ska ringa efter detta inlägg ♥ bloggar nog imorgonbitti och sen imorgonkväll. kan bli ett till ikväll åxå, vi får se ! statistiken höjer sig ! jaja, nu ska jag ialf ringa bästevänn. puss ♥

världens onödigaste 16:16

hejsan ! jag har inte städat än .. men ska gö dt nu. pusshej ♥

har du nån gång känt.


hejsan ! idag gick jag upp vid tio, och jag tänkte att jag skue städa mitt rum, sen ksk jag ska ner oh bada med linnea, hoppas ! jag tog lite bilder igårkväll men do får ni se sen ;) dt var ju typ 8-9 bilder bah. eller ja vene. Men nu ska jag städ, skriver mer senare ! puss ♥


just be yourself

bildlöst

hejsan. Nu ska jag se på film, den börga nio ;o så har missa lite, ska knäppa några bilder innan bara. skriver imorgon, onödigt inlägg. puss ♥

benet

vet ni en sak? jag kan inte röra benet ! dt ba kom, min fot känns som siden, äckligttt ! och jag vene fan vad dt är ? shiit pomfriiit asso;o

här kmr dom :)

- hejsan, nu har jag laddat över bilderna oså. dt är 44 bilder som är användbara, och jag bjuder på typ alla. Orkar inte skriva text under alla bilderna, bara nåra. så ni får vell hitta på nå själv.


krullohår:S

jag hade bajsont i magen, jag skrek, hihi.




sexxi'











jag gillar att laga mat:DDDD











leendet, falskt, ser vell alla .. mår skit

jag var där inne ^^













- btw så har jag inte plattat håret på nån bild.


typ vid åtta stack jag till angelica och vi typ ringde ***** med emelie, men hon stack. hahah. men sen la vi på för dt blev dyrt så vi gick och typ la oss i sängen o prata, klockan var kanske kvart i nio, sen så typ gick vi till köket och drack lite iste, och gjorde popcorn. Sen så duscha vi, o ch dom blev kalla -.-' men ja, vi skulle se twilight, ettan och tvån, men hon ville inte sen, lr hon orka inte. TWILIGHT ÄR BRA ! men ialf så vi tog typ kort. sen vid halv två somna hon och jag låg och smsa. Sen vid två så kände jag att ja, jag ska vell åxå nana nu. så jag somna ungefär kvart över två. sen så vaknade jag, gick och kolla på klockan och då var den sju. Men jag gick å la mej igen, sen så vaknade jag vid tio nångång av att casper bet mej i fötterna -.-' sen var jag trött men kunde inte somna, vi låg i sängen till typ kvart i elva, sen satt vi upp håret till en bulle, sen så åt vi frukost och jag åt värsta mke;O typ två stora mackor. två såna här halvmånar. sen så fixa vi oss med kläder oså, tog lite kort bl.a. sen stack till stan, vi gick till strandstugan och tog lite dricka. Sen åkte vi över till ön, var där till ryp halvfem lr nå. Vi tog massssssa kort. sen när vi kom hem så packade jag mina saker, sen var vi nere vid floppy och höll på med han, vi skulle gå ut med honom men jag skulle hem så hon fick gå ut med honom själv. Sen stack vi ner och bada, och när dt inte var nån sol ute längre så  frös jag så mkt att mina tänder typ gallra, asså hela läppen darra, bajsläskigt juuu ! men sen vid nio gick vi hem och jag tog en varm dusch, sen kolla på film, sen nana. hela min kväll & dag + kväll igen. puss ♥





vavavav?


ey, bild från cypern, första dan;)

- hej bloggen,  jag har haft sämst update, påminn mej inte, skuldkänslooooor. ja, men jag är iaf jätte hungrig och ska strax äta frukost sen sola lite. Men jag LOVAR att skriva om dagen med bilder. puss ♥

jag lever trotsallt !

hej, sämst updatering iknoww, men skriver imorn, för kolllar på film nu. puss ♥

nattar hos angelixca tonigt


en dag på cypern, bjuder som faaaaaaan !

- hejsan, nu har jag packat och ska dra t annis, väskan väger, fast en natt bah. duschar hos henne oså. men nu måste jag dra, bloggar nog inge mer idag. puss ♥

ut och sola mea.


hejsan ! nu har jag solat en stund, jag svettades som en gris, hehe. Och nu är jag skithungrig, men pappa sa att dt inte blir än på en stund, men jag ska tjata, sen ska jag ut med vovven, sen ut i solen och soola! lr jag ksk ska ut med sammie innan maten ? vi får se. men pappa är ** flåt, men jag tkr dt. men jag moste fixa t mej lite då. men vi höres sen då sötnosar, puss ♥

ba så ni vet att jag lever


hejsan, vaknade för tre minuter sen, och ska äta frukost sen ska jag ut i solen. puss ♥

hej duschen;P


alexander är flum :D nejmen jag hoppar in i duschen sen i sängen, läseri femhundra år sen sova. Så jag bloggar inge mer i dag. lite onödigt inlägg men endå :> puss ♥

snygg billig bikini nån?

hejhej, jag ville ba fråga om dt är nån som vet någon snygg och billig bikini som man kan bada i, men jag menar för jag vill inte riskera att ta sönder mina nya panos bikinisar för 700 .. så om ni vet nån kan ni vell höra av er ? pusshej ♥

örebro, vattenkrig mm.

hejsan. Nu har linnea precis gått hem och jag har ätit. Vi hade vattenkrig  och jag blötte ner henne, hihi:D men jag blev inte blöt, mohaha. Vi har ju vart i örebro men dt följde inte med några kläder hem, mamma ringde när vi va på cubus, och hon ba: kom, nu ska vi åka hem. Och jag ba: okej, jaja .. Men dt vart smycken ialf. Handlade för 365 kr, ba smycken ! men vi får se om dt blir nästa vecka lr nåt. Min dag handlade inte om så mkt mer, ska äta en glassbåt nu. ppusshej ♥



gud hur ser jag ut ? bjuder ialf.

jag och linnea tappade humöret och fick lite damp.

aww, lite gladare ialf;P

bild på dt jag köpte.
body lotion - hm
mascara - hm
armband(flera) -
hm
ringar - gina tricot
armband (vid mascaran) - gina tricot
hårspännen - bikbok
hårsnoddar (tofsar) - bikbok.

tsm kostade allt: 365:-

öre nurå !


Hejsan, nu gjorde jag om designen lite, men ska dra till öre med linnea. puss ♥

mitt huve snurrar


Hejsan ! nu har jag suttit och har försökt gjort om designen, men den blir forfarande lika ful, jag ska försöka imorgon, och om det blir fult då åxå, frågar jag någon.

Jag känner att jag är väldigt törstig .. nejmen senare ska jag läsa sen ska jag karnse ringa t en person .. nej skriver senare ikväll lr imorgon. puss ♥

rubriker kan ta sej


hejsan, idag vaknade jag halv 11, jag somnade halv fyra inatt så jag är trööött ! jag ska ut och sola strax men jag moste veta kläder, till sen asså;O och dt är varmt inne å ute ;/ dags att gö sej iordningen skriver mer sen. pusshej (L)

dagens outfit - min dator kan inte såhär självlösa sej :S




linne - marwin - JC
skjorta - mapp - mammas jobb
shorts - hm troja
armband - gemini - mammas jobb
örhängen - snö - mammas jobb

solaaa;)


hejsan, Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, och jag har ätit frukost?! dt brukar ta år att äta för mej. Idag SKA jag sola, inte va med nån xd. Jag har bestämt dt. gammal bild btw. dagens "outfit" får ni reda på sen. Nej nu ska jag fixa mej oså. pusshej ♥

jag älskar twilight !

hejsan, nu har jag tittat klart på filmen, jag älskar den;) sen så är den spännande åxå :) jag är ju lite trött så jag ksk ska läsa sen dejta kudden lite;) pusshej ♥

rubrikfan


Hejsan, nu har jag städar klart och ska duscha sen se på film. Sen har jag satt in en sak i mitt rum som gör att dt luktar godare, lr typ dt luktar rena lakan, jag älskar, haha. Nej men dt luktar fräscht. Men jag har typ hundra doftpåar åxå, men dt luktar inte speciellt. LINNEA HÄLLDE GLITTER I MITT FEJS!  så nu glittar jag, sticker ut lite;) asso jag skriver alltid korta inlägg? ska försöka bli bättre. nejnu är dt bäst att duscha. pusshej ♥

linn-ea


hejsan, nu sitter jag här med linn och linnea. vi gör typ inge, vi sitter ba här. Men vi ska vell gö nå sen. Förut så ringde vi heta linjen, och han var typ jättesnuskig ! fyfan.. nej, dom tkr dt är tråkigt när jag nördar vid datorn, så nuska vi dra ! pusss ♥

godmorgon !


hejsan sötnosar ♥ nu ska jag slänga i mej lite frukost sen ska jag ut o rensa ogräs :( men 100 kr rikare då ;) så nu får jag sätta fart! pussar? ♥

bildlöst

hejhej;) nu ligger jag i sängen och ska snart läsa. Imorn blir dt att rensa ogräs, sen ska jag vara med linnet :> Dt där badstället var inte så dumt, förutom att det var stenar på botten, och sen låg man och sola på stenar, xd. Men det var ialf lungt;) men skulle aldrig våga vara där själv. Jo, vi kom ju ungefär till linda b, men man satt ba och prata typ hela tin, asso hela tin det efter henne åxå. Sen drog vi hem och har tvättat bort sminket nu och sitter här och ska  alldeles strax läsa, hela huset sover :S näsan rinner förfullt;( inte kul .. nejnu ska ja läsa, vi höres.


pussar ♥


fitttaaaaaa


Hejsan :) jag har ju inte spc många bilder på den här datorn .. men jag ska ladda över så att alla ligger här sen ;)
men inte nu! jio, såhär är dt att internet funkade ju inte sen, men jocke hjälpte till att fixa dt, pappa åxå. tack jocke, pappa:) till ponnyridningen .. Dt var ju camp och pompe, och vi gick fyra gånger ,det var inte långt heller;)
och jag höll på å dö!b så jävla varmt, fyfan! skriver mer sen pallar nt nu. puss ♥

den där lilla är didden, stora turis;)


hej sötisar ♥ asso jag måste nog börga med att säga att internet funkar på laptopen. Och vem tror ni fixa dt? JAGJAGJAG ! fan vad glad jag är, pappa kunde inte men jag? men dt var ba en tillfällighet enligt pappa <: haha. Men så jag sitter och skriver ifrån den nu;) Senare vid två ska jag ner t strandpromenaden och leda hästar i en timme. Med linnea då. fast först ska jag städa upp i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag .. Men allra först ska jag starta om datorn. puss ♥

pussgubbar;)


Hej! nu drar jag ner t stan och ser björn Rosenström :) med linnnet ;)

aj häjt ju


Hejsan sötnosar ♥ nu har jag varit på EMD, danny är snygg :D Jag köpte singeln, jag pallade inte att köpa den andra. Jag tänkte att jag skulle lägga mej i soffan och läsa nu(L)  Linnea kmr ju sen men hon skulle äta å allt. Har städat garderoben nu, men jag väntar fortfarande på att få pengar, vill ju in till örebro;) men ja.. jag kmr ju aldrig få pengar ;( Jag har tittat lite på topshop och jag hittade lite snyggt ;) men det får vänta! jag ska se om dt finns nåt sätt att tjäna pengar på? nejnu ska jag lägga mej i soffan och mysa skriver mer ikväll. puss ♥

EMD


Hejsan sötnosar! idag vaknade jag klockan nio, och jag hade inte bara ont i halsen, jag är täppt inäsan! fan. Och idag skulle jag ju sola, men ingen sol, vad äre för skit? Så dt blir att städa garderoben, sen nån dag ska ja in till örebro och fynda lite ;) nej skriver mer senare. puss ♥


DAGENS HÄST: filur (L)

för att han är så himla duktig! Han är gammal och pigg, han hoppar fortfarande femtio, fast han ksk skulle kunna hoppa högre? jag vene. Men jag tkr ialf att han är en pigg å gla' häst :) sen tänker jag extra på honom, tänk lilla fille med dom där korta stegen springa och hoppa över hinderen, svettig som fan, och dregglandes. Och dessutom så går han med en för kort sånhär sak, jag vene vad det heter. Men ialf, han går snett med huvudet och i form, jag tkr så synd om fille! puss på dej gubben(L)

en hel dag i stallet och ont i halsen ;o


Hejsan:) bloggningen idag blev lite senare än dom andra dagarna, haha. Det är jag som är trött och ligger i soffan, teve! ;) men nu är det slut på det, jag ska se eclipse har jag bestämt, men när vet jag inte.
till stallet ... - jo, såhär är det att michelle åkte hem till skåne idag, och det var sista dagridlägerdagen för nu :) men på lördag är det ännu mera jobb .. jag kmr jobba på ponnyridningen ^^ Nejnu till nåt annat. Jo, imorn kmr jag gå på EMD sen på lördag björn rosenström, jag hoppas verkligen att jag är bra i halsen då .. Och imorn SKA jag sola, lr vi får se :) om jag inte ska gö andra saker, men nu i tre dagar har jag sprungit, har knappt tagit ett andetag? nejmen jag har varit trött efter fyra alla dagarna. För lixm igår så la jag mej i pappassäng, jag somnade nästan? och idag i soffan och somnade nästan.. jo vill ni veta en sak? emma är dum :( hon tog min mobil och kolla igenom bilderna på min mobil, med massa dampbilder ju ! fyfan :( nej nu ska jag in i duschen sötnosar. puss ♥


DAGENS HÄST:
sweetheart (L)
för att hon är så söt och snäll, det var till och med en kille som sa att jag hade en fin häst, vad heter hon? då sa jag sweetheart, passande namn:) (sa han) (L)

nya bikinisar!



denna snygga bikini har jag fått idag ♥ även i khaki :) Jag älskar den ::D så dom kmr jag bland annat ha när jag solar (L)

Hejsan sötnosar ♥ efter en hel arbetsdag i stallet så är jag trött och orkar inte skriva om dagen. 
lr en sak, det var såhär att på teorin så frågade emma, ruben vad det är man håller i när man rider, då sa han träns, hon ba: nej inte träns, det som sitter på tränset. Då sa ruben: sadel? asso, fan va jag garva! hhahah.. ;P. Men jag har ju fått min älskade bikinisar nu, så nu blir det sol! har ju sagt att jag ska hålla färgen, men den är ju förihelvete borta?! fan på det -.-' nu är teven i full gång och jag ska titta lite på teve sen ska jag duscha, sen fortsätta! lr ska jag duscha nu? a, jag får tänka på det, snabbt aso ;P Igår var michelle dagens häst, fast det sa jag kanske inte? jag ska ialf börga med det, och dagens häst nu är nixon, för han är fett cool! för när jag och fideli mockade så sa jag: han kmr lägga sej ner nu. Och så gör han det! och börgar rulla skitcoolt fan, sen så när han ska upp, så sätter han sej först, dom gör så. Men det var ba det att han sitter kvar! haha jättegulligt :') så han sitter där i 20 sekunder, jag och fideli vi skratta för att det var så gulligt :) jo jag gick dit lite senare åxå, och precis när jag kommer så står han först still och stirrar på mej, långt bak i boxen, sen så tar han ett steg fram, sträcker på sej som en hund! fyyyyy vad gulligt det var! ;P sen så gjorde jag en bra sak:) Jag sa till emma att moa carlsson ville ha jacob (a) och fidde sa då att Fanny ville ha plugg, så dom kmr få dom :) men asso jag kom å tänka på moa eftersom hon frågade förut, asso om jag kunde fråga :) och sen ska vi sova i en stuga ;P
nejnu känner jag att det här blev lite om dagen endå? får vell sprattla in i duschen nu, vi höres! puss

härlig dag i stallet:)


Hejsan sötnosar ♥ jag skrev ett inlägg förut men jag tog bort det eftersom att jag, tkte att det var onödigt. För det stog bah typ att jag är sen oså, sen att jag skriver mer sen, hah? Imorgon följer fidde med till stallet, XTRA kul :) så jag ska läsa nu, sen så bär det upp tidigt imorn, jag ska ju duscha först, sen ska jag platta håret, lixm så att det håller sej platt tills imorn, sen platta det imorgonbitti. ;D och jag moste verkligen bortsa tänderna för dom är gula som smörblommor ir nå. Nejnu ska jag skriva om dagen här.
Det börgade med att jag åkte ut ca tjugo i nio, sen så skulle dom börga borsta hästarna, dom var redan ute. Så upp med borsten och börga.. Sen så när dom red fick jag ta hand om plugg, hon som red var hyfsat duktig. **** Sen när dom hade ridit så kmr jag inte ihåg så mkt, det var inget speciellt. Jag och michelle skulle hjälpa dom på övernattningslägret oså. Och jag skulle typ mocka och sen tyckte jag det var jobbigt så jag gick ut och stannade utanför boxen, och då kmr michelle och bah: men malin, haha ! du gillar verkligen inte att mocka va? och jag bah: hihii;) så hon tog över och jag fick sopa ist. Sen var det mat, äntligen! Och jagtog lång tid på mej, som jag sa xd.
Ja, och emma och veronica hade teori, och så sitter dom och smaskar glass, inte unfra på att barnen åxå vill ha? hhaha.. Sen så eftermiddagslektionen ooooh, det var ett långt ord. Men ialf, Så blev dom indelade i två grupper, och Alva som red pompe, red i grupp två, och michelle hade sprungit med henne hela tiden, och jag hade sprungit två lektioner, så jag hade sprungit med lite mer, och sen så sa hon åt mej att komma, och så fick jag springa med henne. Dom galopperade typ hela tiden? och efter tvp minuter, jag flämta över hela ridhuset så hon fick ta pompe igen:) och jag var så trött så jag la mej ner på ridbanan, hhah;P och sen så mobbade jag och tessan emma lite om hennes tandställning ;D jo justde, när vi badade, och jag badade inte direkt, men så gungade jag oså var det en pinne som knöt upp min överdel! hahhaaahahaha jag skratta faktis ett tag, men ba för mej själv.
Nej ni vill säkert inte höra mer om min dag. puss ♥

härlig sommarbild:)


Hejsan sötnosar, nu sitter jag här och jag ska typ läsa i fem timmar? nej jag skoja, men jag får vell hitta på någe skoj :D hhihi. Imorn ska jag ju till stallet, så jag moste ju skriva vid typ halv fem? eller senare, jag kan inte lova någe. Jo föresten så är bilden en av dom jag tog, absolut inte en favorit, men jag ville inte ta den snyggaste i detta skitinlägg ;) nejnu moste jag dejta kudden och läsa bok, för jag hör sammie klampar och vill ha lugn och ro i huset.
puss & godnatt sötnosar ♥

inga långa inlägg, aldrig va?


Hejsan sötisar ♥ humöret är på topp just nu ;) lr inte direkt för jag har en hel kvälls städning framför mej .. ialf så imorn ska jag till stallet och hjälpa till där oså. Det är sexåringar? nejmen idag har jag och linnea fotat rättså mkt .. men ALLA vart ju inte bra, hhihhi:) men, det är vell dags att ladda in alla vilder från semestern oså ;P puss alla ♥

vettefan vad man ska skriva?


hejsan:)
idag vaknade jag 09:59, haha, inte exakt 10 Xd. Idag är det kalas för mamma, och jag moste ha städat upp i mitt rum .. och jag har bestämt mej för att jag ska ut och fota sen :) Och sen ska jag fixa naglarna. Och nu längtar jag efter en laptop så jag dööööööör! men jag kmr troligtvis inte att få nån, och dessutom är det typ hundra år kvar tills min födelsedag ;( men ioförsej så har jag en laptop men den är liten och internet har inte funkat på den, jag vet inte hur länge? men det får vi se till att fixa!
igår kväll så somnade jag när jag såg på otäcka odjur, och david stängde av teven. Men sen sp vaknade jag efter typ två timmar och satte på teven men den var slut, sen så såg jag på How i met you mother. Det var faktis okej, lr det är det alltid XD. nej, nu är det dags att börga städa. puss ♥

film dåva:)

Hejsan!  :) nu är jag på lite bättre humör, men inte på topp .. Det blir ett snabbbt inlägg som vanligt eftersom filmen rullar på förfullt! jag har ju duschat oså, så jag har missat mkt. Och nu har vi äntligen fläkt, awsome! (stavas?) men ialf så ska jag dricka fanta förfullt och äta så att jag inte somnar  ;)  men nej nu måste jag återgå till filmen, ha en bra natt alla  ;)  puss♥

fölåt för tråkigt inlägg :/

hej. Jag är inte på humör, har sån jävla skuldkänslor! linnea, aldrig mer ! .. nej men, jag ska se om det är nån film på teve oså, men först ska jag städa upp i mitt rum, sen ska jag duscha, sen teve. :) puss♥

nu

ω






ibland får man faktist bjuda på sej själv.. jag åt en daim mini xd.
Nej, nu ska jag byta om oså, puss♥

blåsut

Hejsan:) idag vaknade jag vid ungefär nio, nåt sånt. Men jag låg i sängen till tio. Sen åt jag frukost, satte på datorn, gick ut med hunden och blev stucken av en geting :D jag har inte plattat håret än, ska göra det nu. Bildere kmr från gårdagen, när jag har tid. Senska jag med linnea och dom till blåsut, men när vet jag inte. Så drf måste jag skynda och göra mej iordning. Och nyss ringde linnea och sa att jag skulle äta innan vi stack, vid ett. Så jag nåste skynda mei!  nejmen jag skriver sen då, puss♥

sova

hej:) nu tänker jag lägga mej för jag är trött,  hah. puss:)

film

hej:) kvartöver elva ska jag se på film, så nu väntar jag bara. Jag har faktis lite ont i huvdet nu känner jag, aja skitssamma. Jag och linnea har ialf haft kul. Nu när hon kom tillbax så sprang vi genom en vattenspridare med bikini. det var kul, och sen när vi var blöta så rullade vi oss i gräs, vi hade ju klippt gräset idag och då låg det massa gräs. Så vi blev gräsiga oså gick det inte bort! och så börga vi frysa gick in i duchen och det gick bort, tur. sen så spelade vi kort sen skulle jag äta vid åtta och hon drog hem. Och sen har jag suttit vid datorn hela tin. Nej, om jag ska hinna fixa mej moste jag börga nu. puss♥

.


jag är flickan

hon känner sig sårad, ensam och liten
men mest utav allt så känner hon sig sviken
sviken av dem som hon en gång hade älskat
och nu har hon förändrat sig till samma gamla människa
hon tittar upp mot stjärnorna, ser vad som står skrivet:
du är inte den som ska leva detta livet
hon skriker till sin gud, varför blev jag denna flicka
om jag aldrig kommer må bra och aldrig mera hitta,
men hon får inget svar, det existerar bara tystnad
hon skriker ut sin sorg med det är ingen som lyssnar,
nu på kvällen kommer gråten, sminket försvinner,
maskaran rinner ner och tårarna vinner
hennes kinder är våta och ögonen svider
men ingen ser varför denna lilla flicka går och lider,
hon försöker att prata men hon får inte fram ett ord
hon är tyst på utsidan men skriker innombords

hon är flickan som inte kan va glad,
hon känner bara hat
hon är flickan som inte kan va glad,
hon känner bara hat

hon ger nu upp dehär livet och isolerar sig
i ett rum där hon alltid kan vara för sig själv
man måste alltid fortsätta vandra och förstå,
men flickan orkar inte mer så hon slutade att gå
och nu har hon gått vilse, kan inte hitta hem
hon är vilse på vägen, utan ngn vän
sviken blev för många, så hon orka inte vänta
vänta på en bättre tid ochs lippa o kämpa
dag efter dag, och varje bit för bit
har hon tagit sig egenom lyckorus och skit
hennes liv är som en mardröm,
hennes mardröm är sann
det blir inte som i sagor, att kärleken vann
hon hade en bra vän, den bästa som hon haft
men henne svek hon, för hon inte fick plats,
plats i flickans hjärta som krossas när hon ler,
ber till sin gud om att slippa leva mer

hon är flickan som inte kan va glad,
hon känner bara hat
hon är flickan som inte kan va glad,
hon känner bara hat

fan ..



jordgubbarr:)

Hejsan sötnosar, jag måste göra ett snabbt inlägg nu. Linnea kmr tebax, hon skulle äta oså. Vi har ju legat och stekt i princip hela dan, men färg, nono;( så jag ska vell ta på mej kläder nu sen ja, fixa till mej lite:)
puss♥

rubrikfan




hej!:) ni vet det där med att jag skulle vakna sent? jag lyckades inte jag vaknade ungefär halv elva sen ringde jag till linnea men hon sov. Så jag packade ut väskan oliteså. Men vad ska jag skriva om?
nej nu måste jag ta och äta lite frukost, vi höres ♥

neger

hej:) jag skrev nyss jag vet, men jag tänkte att jag skriver ett inlägg nu.
Men vet ni en sak?! en bajsläskig sak det var typ att en neger ringde och ville prata med min pojkvän, men fan jag har ingen? men man hörde typ inte vad han sa, inte jag ialf. Jag gav telefonen till mamma för han var sepe ;P puss♥

jävla flugjävel!

hej bloggen!:) nu är ja hemma från cypern:) det har varit kul oså.
Jag har ialf en rolig sak att säga, det var typ att jag stog och väntade på mamma och pappa, vi åkte hiss och dom åkte en annan hiss än mej, och så stog jag såhär utanför hissen och log som värsta dåren och höjde ögonbrynen, oså kmr det ut en gubbe och en tant, och jag bah shit! och så fort dom var utom synhåll kutade jag därifrån! men ialf så sen resten av semesten glodde hon på mej och sneglade oså, sen så var mamma och pappa och gick en promenad, oså låg jag ju där, och givetvis ligger dom brevid oss. Sen så lägger jag värsta brakarn och hon typ stirrar på mej och håller på å dö! det var bajspinsamt :$

Nu när vi kom hem sprang jjag ner till linnea och var där till typ halv elva, och nu ska jag kanske läsa. fast det går ju inte den ligger i handbagaget som är i mammas och pappas rum och dov sover, och om jag rör nåt så dödar dom mej ! ;O Jag ska ju dra igång med bloggandet igen, och imorgon ska jag sova ganska länge sen ska jag nog packa ur resväskan oliteså, men sen när jag är klar så ska jag och linnea ksk ner till äckliga nora sjön, men jag ska nog mest sola för mer färg vill man ha ! Sen ialf så ska jag typ börga hjälpa till hemma, ute oså. För jag tänkte ..... MONEYMONEY ! asså jag älskar verkligen pengar, det kan folk som KÄNNER mej intyga:) jo juste, imorn ska jag fixa naglarna med såna där saker man sätter på? och ja, lacka dom lite. Och nu för typ en timme sen så hade jag tråkigt så jag målade babyrosa på typ slaimgrön xd. Jag hade grön på naglarna sen klickade jag på lite babyrosa ;) men så var det en fluga här nyss men jag vene var den tog vägen? jaja skitsamma, nu ska jag göra något roligt, hihi:) puss♥

hemresa imorn :(

hej bloggen;) skont att jag hor av mej? nej men jag skriver nu ialf:) ksk skriver imorn, tror det ialf. Hemresa imorn och jag kmr hem vid nio sa jag skriver da:) men jag har fem minuter kvar att sitta har sa jag kan inte skriva sa mkt mer:/ men det bruna jag har pa kroppen kan man saga att jag fick igar och idag:) pusshej:) ♥

RSS 2.0